بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵

جولان مجریان صدا و سیما در فیس بوک+تصاویر

کد خبر : ۱۱۸۷۰۷

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرورزی:رسانه ملی در حالی به شکل پی در پی به شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیس بوک حمله می‌کند که مجریان، خبرنگاران و عوامل تهیه این برنامه‌ها در این شبکه‌های اجتماعی حضور فعال دارند که حضور برخی از آنها قابل توجه است.

پیج‌های مجریان مشهور همچون علی درستکار مجری برنامه «این شب‌ها»، نادر طالب‌زاده مجری «راز»، محمدحسین رنجبران مجری «دیروز امروز فردا»، رسالت بوذری مجری «آیینه خانه»، میثم زمان آبادی مجری خط قرمزی «ورزش از نگاه دو»، منوچهر اکبرلو مجری «مجله تئا‌تر» و نیز فرزاد حسنی، امیر جوشقانی، محمود شهریاری، امیرمهرداد خسروی و محمد صالح علاء مجری برنامه بیادماندنی «دوقدم مانده به صبح» در شبکه اجتماعی فیس بوک فعالیت داشته و ارتباطات گسترده‌ای را با مخاطبان برقرار کرده‌اند.

گزارشگران صداوسیما به ویژه خبرنگاران برون مرزی هم در این میان از کاربران پروپاقرص فیس بوک‌اند. این خبرنگاران که در سوریه، لبنان، مالزی، لندن مشغول تهیه گزارش هستند سر خود را به پیج خود گرم کرده‌اند. حسن شمشادی، محمدرضا طلاجوران، حمید امامی، اسماعیل فلاح از آن جمله‌اند که برخی از آن‌ها در مناطق جنگی مستقر هستند.

حسن سلطانی، بابک بابان، سوسن حسنی دخت هم از مجریان خبر به همراه محمد صابری، امیر شجاعی، علی ظریفی خامنه، جعفر عزیزی، فهیمه کوه خضری و میترا لبافی از خبرنگاران مشهور رسانه ملی هستند که کم و بیش در فیس بوک خود را مشغول کرده‌اند.

کامران نجف‌زاده را می‌توان از قدیم‌ترین این کاربران نام برد که از زمان حضور در پاریس دارای پیجی به نام خود بود که این صفحات در حال حاضر به چند پیج افزایش یافته که تنها یکی از آن‌ها متعلق به شخص اوست.

همچنین داریوش فرزیایی (عمو پورنگ)، هومن حاج عبدالهی، ابراهیم شفیعی مهریار از مجریان کودک و نوجوان هم بی‌نصیب نمانده‌اند و خود را به قافله فیس بوکی‌ها رسانده‌اند.

رسانه ملی در بسته‌های خبری و برنامه‌های بررسی‌های اجتماعی و اخلاقی خانواده‌ها به شکل گسترده به اثرات تخریبی شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیس بوک مشغول است. حال، چگونه دست اندرکاران این برنامه‌ها خود از کاربران این رسانه نزدیک به محافل صهیونیسم هستند و به قول معروف «رطب خورده کی منع رطب کند؟!»

آقایان در توجیه عملکرد خود هدف استفاده از این رسانه را بالا‌تر از هر مسائلی می‌دانند. اما پرواضح است، در جهانی که هدف وسیله را توجیه می‌کند، نمی‌توان انتظار دیگری از عملکرد این فرهیختگان داشت. آقایان اگرچه در زبان می‌رانند که «هدف وسیله را توجیه نمی‌کند» اما خود به گونه‌ای دیگر عمل کرده و از بیرون این شبکه اجتماعی را مورد آماج حملات خود قرار داده‌اند و در عمل خود رونقی به این شبکه‌های اجتماعی داده‌اند.

اینک باید به دنبال پاسخ مدیران رسانه ملی بود که کدام حرکت را مورد تایید قرار می‌دهند؛ یا این رسانه صهیونیستی است و حضور در آن به خانواده و حریم خصوصی ضربه می‌رساند، یا استفاده از آن مفید و در جهت پیشبرد اهداف متعالی سودمند است.

آنچه پیدا است، فیس بوک و شبکه‌های اجتماعی یک وسیله ارتباطی و یک رسانه است که می‌تواند هم مخرب و هم سودمند باشد. جالب است که فیس بوک در جریان بیداری اسلامی به ویژه در تونس و مصر نقش ویژه‌ای ایفا کرد و مردم ستم دیده این کشور‌ها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی حرف خود را به کرسی نشانند. همانگونه که مردم بحرین، یمن و اردن هم از این رسانه بهره کافی برده و حاکمان جور را کلافه کردند.

از طرفی فیس بوک در ایران و سوریه هم عملکرد گسترده‌ای داشت که در جریان فتنه ۸۸، عوامل آن توانستند حرکت اعتراضی مردم را به آشوب مبدل کرده و خواست عوامل اصلی فتنه گران را عملی کنند.

صراط


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ف
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴
فقط برا ماها اخه...
علی
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵
در میخانه ببستند خدایا مپسند
که در خانه تزویر و ریا بگشایند
حسن
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
الان بهشون بگید میگن این صفحه مال ما نیست جعلی هستن خوب راه در رو هم یاد گرفتن.
آکبر
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵
یه نکته!!!!
تو صفحه شهریاری نوشته در ballet dancer مشغول به کاره.(رقص باله)
:-))))))))))))))))))
علی
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
شال گردنشو ببین ...فیلتر برای ملت بزرگ و با شعورایران حلال است برای آقایان ملال است میرفتیم کارگر شریف شهرداری میشدیم تو یک کشور دیگه اینقدر عقده ای نمیشدیم چی به سر ما آوردید شما ... ولی اینو با دقت بخون مخاطب خاص "خودتی "
محسن نقاش
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
بورس جان بد جوری دارید حرف دل می زنید. چه خبر شده ؟ شاخص که سقوط کرده ولی با این نوشته ها دارید آب روی دل های سوخته می ریزید. نبندنتان. در ضمن این صدا سیمایی ها کاری ندارد فردا می گویند اینها را برای خراب کردنشان می سازند. اینها مجازند بروند خلق ا... ممنوع. خدا نکند مخالفینشان بروند پیراهن عثمانش می کنند. هرچه به ملت ودولت ها نقد زده اند خودشان بدترینش را مصداق بود ه اند. بعد به احدی پاس خگو نیستند. بنده یک سال قبل داد زدم نوشتم زنگ زدم به سیما برادر خانم دارید اثار بنجل هنری وتفاله های تقلیدی را آگراندیسمان می کنید .! مگر سواد بصریتان سوخته یا اونجا کسی نیس هنر را بشناسد؟و... گوش ندادند تا گندسواد بصری دارد در می آید. شما رابطه وپول داشته باش لنگه کفش را رنگ کن جای اثر هنری ناب نمایشتان می دهند.کارت تمام ست. واقعن درود دارد از بورس که خیری بمان نرسید از این متنها بنویس هم شما را ببندند هم ما را ...! درود
کاربر
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷
فیس بوک ؟! پیف پیف بو میده !
1
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴
خدایا مملکت مارا از تمام تزویر گران و دورویان پاک گردان
مشکل اصلی مملکت ما اینه که مسئولان محترم هم نمی توانند به اهداف خودشان برسند
مهدي
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸
تو اين مملكت فقط مردم عادي بدبختند و بس و شعار همه آقايون اين ملت بدبخت هست و بس
صداقت دوست
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
همه این ریاکاران و دو رویان باید از صدا و سما اخراج شوند،بدون فوت وقت.یعنی چی شب و روز اینا میان و بسان رطب خورده ها فقط منع رطب میکنند.واقعا خجالت آوره.الان خونه هر کدومش هم برید شک نکنید که حتما ماهواره دارند و رو آمریکا و اروپا تنظیمه و اونوقت میان برای ما گزارش تهیه میکنند که ماهواره باعث ازدیاد طلاق میشه!!!
مازیار
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹
عجیبه که اینها صبح تا شب از امکانات دنیای مدرن استفاه می کنن و صبح تاشبم علیه همون چیزایی که ازش استفاده می کنن شعار میدن.
بهزاد
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰
با سلام خدمت عزیزان :
- در تکنولوژی را نمیشه بست , پس بایستی روش استفاده مفید را آموزش داد ( البته بزرگان درست عمل کنند خود به خود کوچکترها منطقی عمل می کنند )
- تا زمانی که در ظاهر درها را ببندیم , خود را قول زدیم بلکه فرهنگ تجسس در راه های خلاف را توسعه داده ایم .
پس دوستان بیائیم با درست فکر کردن و رشد فرهنگ ایرانی اسلامی از رشد افکار و ایده ها و اندیشه های حذف عقاید مخالف جلوگیری نمائیم .
" یا حق "
کرمی
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
واقعا که با این خواننده هایی که بورس نیوز داره چه اشکالی میبینید پس تلفن و اینترنت و چیزای دیگه هم ممنوع یعنی چه مگه استفاده از فناوری وعلم جرمه خجالت بکشید
مهدي
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
اون آقاي كه نظر داده با اين خواننده هايي كه بورس نيوز داره ميخواستم ....كه ما هم نميگيم اشكال داره و خيلي هم خوبه ولي براي همه نه يك عده خاص
1
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶
خدایا مملکت مارا از تمام تزویر گران و دورویان پاک گردان
مشکل اصلی مملکت ما اینه که مسئولان محترم هم نمی توانند به اهداف خودشان برسند
شهرام
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۳
چرافکرمیکنیداینا تافته جدابافته هستندمن که اصلا تلویزیون ایران رونمیبینم اما ایناروشمابزرگ کردید وگرنه نه صدای خاصی دارن نه شکل وقیافه که بشه تحمل کردشون
ذشا
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۴
مثل همه قوانین مملکت می مونه
حميد
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷
تزويييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير!
ahmad
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۷
به تـــــاوان تمام ریشه هایش
درخـــــــت پیر باغی را بریدند
عجـب آنجاست آنهایی بریدند
که زیر سایه اش می آرمیدند