بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۰

ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن شهری در سال آینده

کد خبر : ۱۱۹۰۸۴
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از پیش‌بینی ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن شهری توسط بنیاد مسکن در سال آینده خبرداد و گفت: این تعداد واحد مسکونی پس از پالایش تعداد و نوع پروژه‌ها، سال آینده آغاز می‌شود.

غلامرضا جابری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه بنیاد مسکن در بخش مسکن شهری اظهار کرد: میزان اعتبار برآورد شده برای سال آینده ۷۰۰ میلیارد تومان است.

به گفته وی میزان اعتبار برآورد شده برای مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سال آینده شامل ۱۶ هزار واحد نیمه تمام، حدود ۱۰ هزار واحد جدید،‌ طراحی ۹۵۰۰ واحد جدید و تامین زمین ۱۳۰۰ واحد مسکونی است. معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: برنامه‌ریزی مسکن شهری بنیاد برای ۳۱ استان کشور در نظر گرفته شده و پس از پالایش تعداد واحدهای در نظر گرفته شده امسال، ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی شهری آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۱۶ هزار واحد مسکونی نیمه تمام از سال‌های گذشته در مسکن شهری بنیاد باقی‌مانده است، گفت: تکمیل ساخت این تعداد واحد مسکونی به سال آینده موکول می‌شود. همچنین طراحی ۹۵۰۰ واحد مسکونی نیز در سال آینده صورت می‌گیرد. به گفته جابری تامین زمین ۱۳۰۰ واحد مسکونی در قالب ۲۰ پروژه در هشت استان کشور نیز در سال آینده صورت می‌گیرد. وی افزود: در برنامه امسال نیز تامین زمین ۳۰۰۰ واحد و طراحی ۷۵۰۰ واحد مسکونی مورد نظر بود که همزمان با ۶۲۷۳ واحد مسکونی صورت گرفت.

پیشرفت فیزیکی ۷۴ درصدی مسکن شهری
این معاون بنیاد مسکن پیشرفت فیزیکی برنامه‌های مسکن شهری امسال را ۷۴ درصد اعلام کرد و گفت: برنامه مسکن شهری امسال بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۶۲۷۳ واحد در قالب ۱۵۰ پروژه بود.

وی با اشاره به تعداد ۴۶۲۲ واحد مسکونی تایید شده برای سال آینده افزود: با توجه به تحقق ۷۴ درصد از برنامه امسال، تکمیل ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی برای سال آینده باقی می‌ماند.

جابری با بیان اینکه مقرر بود امسال حدود ۷۰۰۰ واحد تکمیل شود، گفت: بیش از ۵۰ درصد این برنامه محقق شده است. همچنین متوسط ساخت و تکمیل پروژه‌های مسکن شهری بین ۱۸ تا ۳۵ ماه است که امیدواریم پروژه‌های آغاز شده تا این مدت تکمیل شوند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر