بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳

(تصاویر) رونمایی از مانکن‌های اسلامی

کد خبر : ۱۱۹۱۳۶
فرارو- سومین جشنواره مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال با رونمایی از مانکن‌های اسلامی‌، کار خود را آغاز کار کرد.

سومین جشنواره مد و لباس که توسط کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته در محل تالار وحدت تهران آغاز به کار کرد همزمان با مراسم افتتاحیه در بخش نمایشگاهی علاوه بر مانکن‌های بی جان از مانکن‌های زنده‌ای بهره برده بودند که ظاهراً قرار است در آینده‌ای نه چندان دور به طور رسمی کار خود را آغاز کنند.

مانکن‌های زنده‌ای که تلاش شده بود ویژگی‌های مدلینگ اسلامی، سزاوار آنها باشد و از حجاب کامل اسلامی و لباس‌های غیرجذب استفاده کرده باشند.

این جشنواره توسط علی مرادخانی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی، حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد و جمعی از هنرمندان و طراحان لباس به طور رسمی افتتاح شد و تا 23 اسفند نیز برپا است.

همزمان با نخستین روز برگزاری این جشنواره، همسر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، همسر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و همسر علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از بخش‌های نمایشگاه و فروش این جشنواره بازدید و خرید کردند.

عکسهای سینا شیری عکاس فارس و سمانه غلام نژاد عکاس باشگاه خبرنگاران از این جشنواره را در زیر می بینید.











اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
مانکن بهشتیه؟
كاظم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
مانكن اسلامي ندلشتيم كه درست كرديم. ديگه چي مي خوايد؟
ALI
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
بابا اینا قوریند اببخشید حوریند!.
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
مواظب باشن گشت ارشاد نگيرنشون
یاسر
United States of America
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
چه کسایی اینارو انتخاب وتست میکنن؟!