ایسنا: عرضه سهام پتروشیمی فناوران تا اواسط اسفندماه
کردزنگنه درگفتوگو با ایسنا خبرداد: ورود یک بانک به بورس حداقل تا پایان سال
سعی ما بر این است که یکی از بانکها و مخابرات را در اسفندماه به بورس وارد کنیم.
دکترغلامرضا حیدری کرد زنگنه ـ رییس سازمان خصوصی سازی ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره ورود سهام بانکیها و مخابرات به بورس تا قبل از سال 87 توضیح داد: این سهام دارای یک سری کارهای جزیی است و باید آماده سازیهایی لازم صورت گیرد اما سعی ما بر این است که یکی از بانکها و مخابرات را در اسفندماه به بورس وارد کنیم.
وی درباره عرضه سهام پتروشیمی فناوران تصریح کرد: تا اواسط اسفندماه قطعا الباقی سهام به فروش خواهد رسید.
کردزنگنه اضافه کرد: ما در تلاش هستیم که پالایشگاه اصفهان را نیز تا پایان سال وارد بورس کنیم.
مدیرعامل سازمان خصوصیسازی درباره تشکیل شرکتهای تامین سرمایه توضیح داد: به این شرکتها در دنیا به اصطلاح بانک گفته میشود و تاکنون 3 شرکت مجوز لازم را گرفتهاند.
وی درباره فروش نرفتن یکی از بلوکهای فولاد مبارکه توضیح داد: قرار بود که پنج درصد سهام فولاد مبارکه عرضه شود و ظاهرا تا 5/3، چهار درصد فولاد مبارکه نیز خریدار داشت اما یک درصد آن باقی ماند و چون بلوک پنج درصدی بود به همین خاطر به فروش نرفت و منتظر هستیم که در روز یکشنبه آینده این بلوک به فروش برود.
