بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰

واكنش نمادين ظريف به اقدام هيأت اروپايي در تهران

کد خبر : ۱۱۹۸۶۴
در حالي كه قرار است گفتگوهاي ايران و گر وه( ١+٥)از فردا در وين اتريش دنبال شود ، خبرنگار تابناك در وین اطلاع يافته است كه هيأت إيراني در واكنش به عملكرد خانم اشتون در برنامه هاي هماهنگ نشده در طول سفر اخير وي به تهران و اظهارات خلاف واقع سخنگوي خانم اشتون مبني بر اين كه همه ديدارهاي آنان در تهران با هماهنگي با وزارت امور خارجه ايران انجام شده است،  بناست شام كاري كه به صورت معمول بين رؤسای هيأت إيراني و EU  پيش إز آغاز رسمي مذاكرات برگزار مي شد را لغو كند.

بجاي آن اين احتمال وجود دارد كه پيش از انجام گفتگوهاي رسمي ديداري بين عراقچي معاون وزير خارجه و اشميت معاون خانم اشتون برگزار شود.

بسياري  از ناظران و تحليل گران معتقدند برخي از ديدار هاي هيأت اروپايي در تهران كه بدون هماهنگي با وزارت خارجه ايران صورت گرفت فضاي بي اعتمادي مردم ايران نسبت به اتحاديه اروپايي را تشديد كرده است. 

به نظر مي رسد در صورت صحت اين خبر ظريف وزير خارجه ايران با لغو ديدار خود با اشتون نارضايتي خود از  رفتار خلاف عرف اتحاديه اروپا يي را نشان داده است و با اين اقدام خود تشديد بي اعتمادي ملت ايران به اتحاديه اروپا در صورت تدوام چنين رفتار هايي را به وي گوشزد كرده است. در واقع اگرچه برخی در این چند روز فقط نسبت به این اتفاقات سر و صدا به پا کرده اند اما وزیر امور خارجه در یک اقدام ظریف دیپلماتیک به اقدام خانم اشتون در تهران واکنش نشان داده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محسن
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰
ببینیم و تعریف کنیم، بماند که خیلی هم اقدام مجکمی نیست !!!!!
احتمالا از اول شامی هماهنگ نشده !!!!
رضا
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۰
پول شام نداشتید بهانه کردید؟؟؟؟
وحید
سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۰
چرا باید ملاقات غیرسمی با مخالفان فکری ما از سوی خارجی ها اینقدر در رسانه ها سر و صدا راه بیندازه.مگر نه اینکه "آن که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟" مگه مسولان ما در سفرهای خارجی با مخالفان دولتها ملاقات نمیکنند؟
محمد
سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
باید در مقابل اقدام اشتون با کسانی که در اروپا و آمریکا حقوقشان نقض شده است جلسه ای بدون هماهنگی با مسئولین ساسی برگزار کرد.آیا آنها اجازه می دهند؟
جانباز 70 درصد
سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
آیا ملاقات و دیده بوسی با مادر داغدار و عزیز ازدست داده ( آخه وبلاگ نویسی هم شد جرم ) گناه است !؟
قاسم
سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷
مثل روز روشن است كه از پايين تا بالاي مسئولان همه خبر داشتند. چه دولت چه حكومت.