بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۸

نامه 1000 طلبه به رهبرانقلاب درباره توافق‌ ژنو

کد خبر : ۱۱۹۹۶۰
بیش از ۱۰۰۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه کشور طی نامه ای به محضر رهبر معظم انقلاب نگرانی های خود را از فضای حاکم بر سیاست خارجی کشور و روند ادامه توافق نامه ژنو بیان داشته اند.

به گزارش سرویس گیشه جام نیوز، بیش از ۱۰۰۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه کشور طی نامه ای به محضر رهبر معظم انقلاب نگرانی های خود را از فضای حاکم بر سیاست خارجی کشور و روند ادامه توافق نامه ژنو و بخصوص گام نهایی این توافق نامه بیان داشته اند.

متن این نامه به همراه امضاء طلاب که در اختیار پایگاه ۵۹۸ قرار گرفته است در ادامه می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی

حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (دام ظله العالی)

سلامٌ علیکم

با تحیات فراوان و آرزوی دوام توفیقات و عافیت

امروز ایران اسلامی در موقعیت تاریخی ویژه ای قرار گرفته است. انقلاب اسلامی چشم های مستضعفان جهان را به این خطه از کره خاکی خیره کرد. حاکمیت دینی که با شعار نفی طاغوت ها و شیاطین زمان قوام گرفته بود و سلطه مستکبرین جهانی را به مخاطره انداخته بود آن چنان با صلابت و عظمت حرکت کرد که امروز در آستانه نفی تمدن مادی غرب و تأسیس تمدن نوین اسلامی قرار گرفته است. برای رسیدن به این مرحله ویژه تاریخی مجاهدت های بسیاری شده و مجاهدت های بسیار دیگری نیز ناگزیر است.

با توجه به این شرایط تاریخی ویژه و رخداد های مهم امروز ایران اسلامی در این نامه چند نگرانی خویش را با شما در میان می گذاریم.

چند نگرانی از فضای حاکم بر سیاست خارجی کشور

یکی از اصول محوری انقلاب، استکبار ستیزی است. عنصری که در پی نفی طاغوت برای تجلی توحید است؛ و امام امت به حقیقت مصداق شیطان و طاغوت بزرگ عصر ما را امریکا معرفی کردند. شیطان نامیدن امریکا یک تفنن زبانی نبود، بلکه بیان حقیقتی از باطن زمانه بود. امریکا شیطان بزرگ است که در نفی توحید و گسترش حاکمیت شیطان در زمین تلاش می کند. دست این شیطان بزرگ امروز به خون هزاران زن و کودک بی پناه در افغانستان و پاکستان و عراق و غزه و سوریه و بحرین و ... آغشته است. ایرانیان در حافظه تاریخی صد ساله اخیر خود دشمنی های امریکا از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از شاه ظالم پهلوی تا تحمیل ۸ سال جنگ و به شهادت رسانیدن هزاران جوان این مرز و بوم و ده ها خاطره تلخ دیگر را از یاد نمی برند. ولی با این همه عده ای امروز سناریوی آشتی با امریکا و عادی سازی روابط با شیطان بزرگ را در سر می پرورانند.

ما نیز دیدارهای مکرر وزیر خارجه ایران با همتای امریکایی خود و گفتگوی تلفنی رئیس محترم جمهوری با رئیس جمهور جنایت کار امریکا را اموری نابجا می دانیم. سخن از فراموشی کدورت های ۳۰ ساله و بازگشایی سفارت امریکا در ایران و مودب و با هوش خواندن کسی که ایران را هر روز تهدید به جنگ می کند و از کشتار انسان های بی گناه حمایت می کند، اموری غیر قابل قبول و نگران کننده است. دقیقاً همزمان با سخنان نرم و لحن مسئولین ما امریکایی ها لب به تهدید ملت و کشور می گشایند و گزینه های نظامی خود را به رخ می کشند و ما به جای پاسخ های با صلابت و کوبنده می گوییم امریکا می تواند با یک بمب همه تاسیسات ما را از بین ببرد. ما نگرانیم که فراموش شود دشمنی و ستیز ما با امریکا ستیز عقیده و اندیشه است، نه ستیزی بی پایه که در کدورت های سطحی ریشه داشته باشد. بزرگان حوزه نیز از این روند نگرانند و گاه تذکراتی به جا فرموده اند.

چند نگرانی درباره توافقنامه ژنو

افزایش خوش بینی به امریکا و اعتماد به لبخندهای فریبکارانه آن ها توافقی را رقم زد که امروز مایه حرف و حدیث های بسیاری است. ما این توافقنامه را توافق نامه ای نامتوازن می دانیم که ابهامات جدی و بسیاری در آن به چشم می خورد که نمی توان به سادگی از آن عبور کرد.

۱. همان گونه که پیش بینی فرموده بودید نمی توان به امریکا اعتماد کرد و به مذاکره خوش بین بود. امریکایی ها تنها چند دقیقه پس از امضای توافقنامه به انکار حقوق مسلم ایران پرداختند و در طول چند ماهی که از اجرای توافق نامه می گذرد چند تحریم جدید علیه فعالیت های ایران اجرا کرده اند که به صراحت نقض توافق نامه محسوب می شود اما مع الاسف با پاسخ درخوری توسط مسئولین دولتی مواجه نشده است.

۲. رئیس جمهور محترم در نامه به جنابعالی سخن از دستیابی به دو دستاورد مهم را به میان آوردند. به رسمیت شناخته شدن حقوق هسته ای و نیز حق غنی سازی ایران. اما با مطالعه این توافقنامه به هیچ کلمه ای که به معنای (حق) باشد برخورد نمی کنیم. تنها سخن از (یک برنامه) به میان آمده است و آن هم بسیار محدودتر از آنچه تا کنون از آن برخوردار بودیم. یعنی حق مطلق ما درNPT امروز با توافقنامه ژنو قیدهای فراوانی چون «بر اساس تعریف مشترک»، «انطباق با نیاز های عملی»، «منوط به اقدامات شفاف ساز» و «با اعمال محدودیت های عملی» و... -که جمعاً به ۱۱ قید می رسد- همراه است. تاسف بیشتر اینجاست که امریکا می تواند تنها با استناد به قید «نیاز عملی» حتی همان یک برنامه را نیز از ما سلب نماید و سوال اساسی این جاست که چرا تیم مذاکره کننده دولت، این همه دست و دلبازی در ردیف کردن این قیودِ تعهد آور برای ایران به خرج داده است.

۳. ما در حوزه با متن و تفسیر متن سر و کار داریم. یک متن حقوقی زمانی قابل اعتماد است که قابلیت برداشت ها و تفسیرهای متعدد نداشته باشد. در متن توافقنامه با کلمات و عبارت هایی روبرو می شویم که تفسیر پذیر اند. نشانه ای بر این مدعا، اظهارات بی پرده و مکرر امریکایی ها در تفسیر این توافقنامه است که هر روز از نفی حقوق ما به میان می آورند و تنها به همین متن استناد می کنند.

۴. در این توافقنامه توازن بین داده ها و ستانده ها وجود ندارد. آنچه داده ایم در برابر آنچه گرفته ایم هم وزن نیست. قدرت چانه زنی ما برای مراحل بعدی مذاکره کاهش یافته است. تمام ذخایر سوخت هسته ای ۲۰ % که می توانست در برابر امور اساسی تری معامله شود، تنها در برابر اموری ناچیز مبادله شده است.

۵. با اینکه سخن از شکستن سازمان تحریم ها به میان آمده بود طی چند مرحله پس از توافقنامه اتحادیه اروپا و امریکا تحریم هایی علیه ایران اعمال کردند.

۶. با این که گفته می شد با این توافقنامه گشایشی در عرصه دیپلماسی ایجاد شده است و رفتار دوستانه با امریکا کدورت ها را از بین می برد، ولی با مخالفت صریح امریکا با حضور ایران در اجلاس ژنو ۲ روبرو شدیم.

۷. گفته می شد این توافقنامه موجب (لغو) تحریم هاست ولی در متن سخن از (تعلیق) تحریم به میان آمده و نه لغو؛ و حقوق دانان می دانند بین لغو و تعلیق تفاوتی جدی وجود دارد. از سوی دیگر در داخل کشور گفته شد در گام نهایی همه تحریم ها برداشته می شود در حالی که در متن توافقنامه سخن از تنها بخش کوچکی از تحریم ها، یعنی تحریم های هسته ای به میان آمده است و تحریم های دیگر به قوت خود باقی است.

نگرانی هایی درباره مذاکرات کنونی گام نهایی

۱. متاسفانه تیم مذاکره کننده در گام میانی پذیرفته است که گام های اضافی بردارد که از جمله آن ها پرداختن به قطعنامه های شورای امنیت با هدف اعلام پایان رضایت بخش آن ها توسط شورای امنیت سازمان ملل است. یکی از مواردی که بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت می‌بایست برچیده شود، موشک‌های دوربرد ایران است؟-بند۹ قطعنامه۱۹۲۹- چیزی که در این مذاکرات توسط وندی شرمن مسئول تیم مذاکره کننده آمریکایی نیز اعلام گردیده است. آن چه باعث نگرانی ست این است که دولت پذیرفته است قطعنامه ها را به سرانجام رضایت بخش برساند و این به معنای آن است که ایران می بایست در مورد موشک‌های دوربرد خود، نظر مساعد آمریکا و اروپا را تامین نماید. و تامین نظر آمریکا یعنی برچیدن موشک های دوربرد و تامین امنیت صد در صدی رژیم صهیونیستی.

۲. طبق اظهار نظرهای گستاخانه مقامات آمریکایی، قرائن این گونه نشان می دهد که می خواهند در مذاکرت کنونی گام نهایی به ایران فقط اجازه داشتن یک برنامه محدود و کوچک غنی سازی را بدهند. یک برنامه بسیار محدود که بر اساس توافق ژنو ۱۱ قید دارد. گفتنی ست که مهمترین قیدی که در توافق نامه آمده است قید «نیاز عملی» ست. که آمریکا معتقد است که ایران با وجود ذخائر فعلی اورانیومی خود و تعهدات روسیه نیاز عملی به غنی سازی ندارد.

۳. یکی از موارد مطرح شده در مذاکرات گام نهایی بحث تحقیق و توسعه ایران است. خبرها مبنی بر این است که آمریکا قصد دارد در این مذاکرات، ایران را حتی از حقوق تحقیق و توسعه انرژی هسته ای R&D مندرج درNPT نیز محروم نماید. چیزی که بر اساس ماده ۴ معاهده NPT برای ما به صورت مطلق وجود داشت.

۴. از موارد دیگری که بسیار مورد مناقشه قرار گرفته بحث راکتور آب سنگین اراک است. بر اساس معاهدهNPT یکی از حقوق مسلم ایران داشتن راکتور آب سنگین برای مصارف صلح‌آمیز است. اما زیاده خواهی آمریکا در مذاکرات گام اول باعث شد که بحث تعطیلی کامل رآکتور آب سنگین اراک‌ را مطرح کرده و مورد قبول تیم مذاکره کننده نیز واقع گردد. بر اساس گام نهایی توافقنامه ژنو ایران پذیرفته است که راکتور اراک برای آمریکا جای «نگرانی» دارد. اما سوال این جاست که اولاً راکتور آب سنگین اراک که زیر نظر آژانس فعالیت می کند چه جای نگرانی دارد؟ و ثانیاً این که بر فرض وجود این مطلب، نگرانی آمریکا چگونه بر طرف می‌گردد؟ مقامات آمریکایی به منظور بر طرف شدن این نگرانی، به صراحت از برچیدن کامل راکتور اراک سخن می‌گویند.

دستیابی به تمدن نوین اسلامی آرمان گرانمایه ای است که تنها از رهگذر پای فشاری بر اصول و مبانی دینی و انقلابی حاصل می گردد. و اگر کمترین تخطی و زاویه ای از این اصول صورت پذیرد این قافله به مقصد نمی رسد. اما در این مرحله حساس تاریخی دشمن از هیچ تلاشی برای کند کردن حرکت این قافله فروگذار نمی کند و امروز به عنصری به نام فن آوری هسته ای که شما آن را عنصری تمدن ساز نامیدید و از آن به امری که مایه عزت اسلام و ایران در جهان شده است یاد کردید را مورد تهدید و طمع خویش قرار داده است.

همان گونه که بارها تذکر داده اید مقاومت، تکیه بر توان و ساخت درونی کشور و اعتماد و اتکال به ذات اقدس الهی مایه نجات و برون رفت از مشکلات است و اگر کمی دیگر روش مقاومت ادامه پیدا می کرد و امتیاز های گزاف هسته ای به طرف مقابل داده نمی شد، تحریم در سراشیبی تزلزل و انحطاط قرار گرفته بود. هر چند در روزهای اخیر منتقدین توافقنامه کم سواد نامیده شدند و فضای نقد به شدت بسته بود اما بزرگان حوزه دلسوزانه از کاستی های توافقنامه و عرصه سیاست خارجی سخن می گویند و از کنایه ها دلگیر نمی شوند چرا که عزت ایران اسلامی برای آن ها از هر چیز دیگر مهم تر است.

ما طلاب حوزه علمیه قم خطاب به دولت یازدهم و تیم مذاکره کننده هسته ای اعلام می داریم که «ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حركت مسئولان این بخش باشد»- همان گونه که رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه رئیس جمهور بیان فرمودند- درخواست ما از دولت این است که با توکل به خداوند، تکیه به توان و نیروی داخلی، نصب العین قرار دادن آرمان های انقلاب و دستورات امام و رهبری در این راه قدم بردارند و از تهدید و تحریم دشمنان به دل بیم راه ندهند و تنها هدفشان تحصیل رضایت الهی و حقوق حقه ملت ایران باشد.

اما در پایان خطاب به رهبر فرزانه و معظم انقلاب عرضه می داریم که ما طلاب حوزه علمیه قم در لبیک به فرمان خطیر جنابعالی مبنی بر اینکه «ملت باید بیدار باشند و مذاکرات را دنبال نمایند» آماده عمل به فرامین شما هستیم و با ریزبینی و دقت تمام مذاکرات را دنبال نموده و وظیفه الهی روشن گری خویش را ایفا می نماییم.

به امید ظهور حضرت بقیۀ الله الاعظم(ارواحنا فداه) و سیطره کامل دین حق بر همه عالم.

طلاب حوزه علمیه قم

منبع: جهان


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
امیدوار
United Arab Emirates
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
این روحانیون بزرگوار که کار شایسته ای انجام دادندووظیفه نظارتی خود را ثبت کرده اند .در زمان دکتر احمدی نژادکجا بودند؟
محمد مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
این طلاب بهتره درس فقه واصول بخوانند ووارد دنیای سیاست نشوند
نصیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
هرکس باید درحوزه تخصص و دانش خودش اظهار نظر کند نه هرآنچه میلش کشید و احساسش گفت.
ali
Germany
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
حرف این دوستان کاملا صحیح است ولی آیا تا به حال به این نکته توجه کرده اید که صدها نفر که طی این تحریمها دارییهایشان در اروپا و آمریکا بلوکه شد چه کسانی هستند؟
آیا میدانید که چند نفر آنها مستقیم و غیر مستقیم از کسانی هستند که در خود دولت و یا پشت پرده دولت حضور دارند و حامی آن هستند؟
فریبرزفرامرز
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
امیدوارم همانگونه که درانتهای نامه اعلام نمودیدتامادامیکه مقام عظمای ولایت ازتیم مذاکره کننده حمایت نمودندشماهم این راوظیفه خودبدانیدوباین حمایت لبیک گفته ضمناباید بدانید رهبرمعظم اشراف کامل برچنین موضوعی مهم رادارند لذانگرانی نمیتواند داشته باشد واقتدار میهن اسلامی همچنان استوار وپابرجاست وبدانید ملت ایران همیشه باغزت وبااقتدارگوش بفرمان مقتدای خود ولایت امر بوده وخواهد بود همانگونه که امام راحل فرمودند
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
ما سبزاندیشان به نظرات همگان احترام میگذاریم وتاب وتامل هرنظری راداریم
سارینا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
از نظر علم آمار با توجه به جمعیت بالای طلاب در ایران نظرات تعداد 1000 نفر از طلاب محترم نمی تواند بیانگر نظر کل جامعه طلاب کشور باشد. لذا نظرات این تعداد نمونه از نظر آماری، از اعتبار و روایی کافی برخوردار نمی باشد.
از سوی دیگر پیشنهاد می شود با توجه به تسلط بسیار بالای این گروه از طلاب محترم به زبان انگلیسی، بجای تدریس درس عربی و موعظه مردم از این طلاب برای آموزش درس انگلیسی به مسولین و نمایندگان محترم استفاده شود.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
امیدوارم علمای ما قدری واقع‌بین‌تر باشند و فضای عمومی جامعه را درک کنند.
شاید اگر روحانیون (و نه فقط طلبه‌های) حامی حرکت دولت در مذاکرات نیز نامه‌ای به رهبری بنویسند، بیش از چند هزار نفر باشند....
رعیت
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست
ارش
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
....طلبعه های گرامی ایا تورم مملکت را درک میکنند یا از بالا به پایین مردم را نگاه میکنند
شهاب
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این بزرگواران اگر به درس و بحث علمی خود برسند و فردای حوزه را بارور سازند خداوند از آنها راضی تر خواهد بود.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اتفاقا در زمان دکتر احمدی نژاد هم بودند
در ثانی باید دید که انتقادهای ایشان درست است یا نه اگر درست است باید همه جدی بگیریم و بی جهت و از روی سلیقه و دیدگاه شخصی قضاوت عجولانه نکنیم
چیزی که مهم است اقتدار ایران اسلامی است همین و بس
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این حضرات آیا میدانند چه تعدادی از مردم سر بی شما بر زمین میگذارند ؟چه تعداد بدلیل بیماری و نبود دارو مردند؟اینها کی هستند؟چرا برای 70میلیون تصمیم میگیرند؟چرا بجای دولت اعلام نظرمیکنندچرانمی گذارنند دولت کار خود رابکند؟...
اشکان
Germany
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
دمشون گرم ماشالا همشون فیزیک هسته ای خوندن و سیاست رو ازبرن نگرانی از چی؟
نگران مردم باشید همون99%
کسایی که8سال سکوت کردن به مردم و ملت خیانت کردن که حالا شدن وکیل وصی مردم
مردم ما خوب و بد تشخیص میدن
پیروز
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
1-شما آقایان طلاب فکر میکنید از رهبر بیشتر دلتان میسوزد و به فکر ایران و ایرانی هستید؟
2-اگر واقعا آماده فرامین رهبری هستید یادتان باشد ایشان فرمودند تیم مذاکره کننده فرزندان همین انقلابند و ازآنان باید حمایت کرد بنابراین فرمان ایشان را به گوش جان بشنوید و به حمایت تیم مذاکره بپردازید.
ساري
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اين روحانيون شايسته از كجا خط مي گيرند كه ما هم بريم توي خطشون
امیر حسین زاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اینها چیکاره اند که در حوزه سیاست خارجی کشور اینگونه اظهار نظر و تعیین و تکلیف میکنند .حوزه سیاست خارجی یک موضوع تخصصی است که باشعار دادن و حرفهای بی پایه و احساساتی جور در نمی آید .این آقایان به جای این ها بروند درباره اسلام و مبانی آن متناسب با نیازهای روز جامعه تحقیق کنند
azar
United States of America
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
شماها چرا در مورد معیشت مردم نامه نگاری نمیکنید؟؟
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
خوبه این طلبها در درسشان نیز تخصص هسته ای خواندن که این طوری دخالت میکند همانطوری که سپاه و ارتش کارشان دفاع از کشورمان هست ظلاب نیز که تخصص اش در دین و فقه هست بپردازد و مقام رهبری از روند مذاکرات در اظلاع هستند این طلاب چرا در دولت قبل که کشور را به این وضع گرفتار کرد احساس نگرانی نکردن
h
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
ما همه سرباز توایم خامنه ای
کوش به فرمان توایم خامنه ای
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
از همه شما روحانیون بسیار بسیار مقتدر ممنونیم واز این که تصمیم گرفتید از این به بعد به فکر ملت باشید کمال تشکر را داریم
شاهرودي
United States of America
۰۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
همه ي طلاب مثل اينها فكر نمي كنند هزاران نفر ديگر بر خلاف اين دوستان فكر مي كنند
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اولا بهتره روحانیون کار خودشان را خوب انجام دهند و کار را به کاردان بسپارند ، ثانیا مگر وزارت خارجه یا رئیس جمهور در امور روحانیون دخالت کردند که ایشان دخالت میکنند ؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
یه خورده اقتصاد کشور به ثبات رسیده اینها ...
درود بر ظریف
ياحق
Spain
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
بسمه تعالي
هرکسي قدرتش بيشتر تفسير به رأي به نفع خود بيشتر.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
زمان احمدی نژاد هم بودن
یه سری به آرشیو سایتا بزنین
،،،،،،،
Germany
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
تخصص اين افراد حرف زدنه ، اونم بدون تخصص لازم ، دوروز ديگه ١٠٠٠ تا سبزي فروشم از عدم امنيت نيروگاه بوشهر حرف خواهند زد
محمد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
متاسفانه پروژه زمین گیر کردن دولت روحانی کلید خورده و همان بلایی که سر دولت های چهار سال دوم هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد امد از همین سال اول سر روحانی می اید.
محمود
United States of America
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
یعنی وجود مقدس و مبارک و معظم ولایت با این همه مسولیت این همه باید وقت بگذارد و این همه بخواند خب شما طلبان ایصارگر و سیاست ورز و دانشمند هسته ایی کمی وقت میگذاشتید و خلاصه میکردید اینجا که صدا و سیمای حاجی ضرغامی عزیز نیست
سجاد صنیعی نژاد
United Arab Emirates
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اگه توافق ژنو نباشه خو شما ... میخواید چیکار کنید؟!!!
روند بدبختیه مردم ادامه پیدا میکنه، شما که جزو مردم نیستید! .....
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
طلاب محترم ،از اینکه جامعه را فساد اخلاقی در برگرفته نقش شما چیست و چه بوده؟
رضا
United States of America
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
شما دوستان بزرگوار زیاد نگران نباشید، آقای ظریف و همکارانشون کارشون رو خوب یاد دارن. شماها بایستی در تدارک دهه فاطمیه و مرثیه خوانی باشید.
عدالت
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
نون اينها اگر با امريكا ارتباط برقرار بشه آجر ميشه
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
... یک هفته مثل مردم پول در بیارید ببینید چه بلای اومده سر مون شماها نفستون از جای گرم میاد بابا خدا به ما این همه نعمت داد تا ما راحت زندگی کنیم چرا با بی عرضگی زندگی تمام مردم را خراب میکنید با سوم راهنمای رفتید اونجا به یک مملکت دارید تصمیم میگیرید به خدا اخر بی حیای هست .....
فاراد
United Arab Emirates
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
========================
راه بهتری سراغ دارید که پول هایمان را از چین وهند بگیریم؟؟؟
=========================
منصور
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
چون منافع خودشون در خطر افتاده الان یادشون افتاده اعتراض کنند به اینکه مردم قراره روزهای خوشی تجربه کنند
بهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
هسته ای تله ای بود که غرب برای هدر دادن منابع ایران گذاشت و بسیار هم موفق بود.
جند صد میلیارد دلار که باید خرج تاسیسات زیر بنایی میشد در جاه هسته ای ریخته شد و کشور را دچار بحران نمود
ضایع کردن سرمایه کشور و فراری دادن سرمایه گذاران با حربه هسته ای نقشه غرب است که متاسفانه هنوز هم عدهای به این شناخت نرسیده اند
یک شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
البته این حضرات نظر خودشون رو بیان کرده اند و نظر 70 میلیون مردم ایران و البته ما از حق استفاده صلح آمیز انرژی هسته نگشته و توافقی بر سر آن نداشته ایم که عزیزان این قدر نگران شده اند... والبته آقای ناطق نوری فرمودند رهبری در جریان سیر تا پیاز مذاکرات قرار دارند دیگر چه نیازی به نامه نگاری و قلم فرسایی ایشان است ..؟؟ وبه نظر بنده این کار نوعی جسارت و توهین ...
کسایی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اینها هم نظر داده اند اشکالی نداره. کلا 4 میایون از 80 میلیون جمعیت ایران این طرز فکر رو دارند و بیشتر هم تربیت شده اقای ... و افراطیها هستند
حمیدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
متن توافق رو چطوری خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا متنشو بهشون میدن؟؟؟
سروش
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اخه نامه برای چی ؟ حتی خطیب جمعه هم گفتن که تمامی صحبتهایی که میشه به سمع و نظر رهبر میرسه و تایید میگیره حتی خود رهبر گفتن اینها بچه های انقلابن و حتی چند روز پیش هم تو همین بورس نیوز یه مطلب زده شد از اکاهی داشتن رهبر از صحبتها و اتفاقاتی که تو ژنو میفته حالا با این تفاسیر نامه اعتراضی چرا ؟ مگه طلاب نیستن ؟ مگه رهبر ولی امر مسلمین نیست ؟ مگه رهبر نفر اول این مملکت نیست پس الان اینا چرا ساز مخالف با رهبری و مرجع تقلید میزنن ؟ به قول دوستمون 8 سال قبل چرا نامه ننوشتن
حسین
Singapore
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
با احترام کامل وعرض ادب به ساحت این روحانیان عزیز باید عرض کنم خوشبختانه رهبری معظم انقلاب اشراف کاملی به مسایل سیاسی /اقتصادی /اجتماعی /فرهنگی....کشور دارند و نیازی به این عبارات سنگین و رنگین ندارند و معظم له مسایل را کامل میدانند و میبینند/ما نباید در درون خویش گروه فشار تشکیل دهیم
azar
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
شما طلبه ها وقتی اقتصاد ایران مورد تحریم قرار میگرفت و روزبه روز بر شدت ان افزوده میشد کجا بودید؟؟؟؟؟؟
بورس a
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
وقتی بورس سقوط میکرد و 35 میلیون ذینفع بازار سرمایه ضرر میدادند این آقایان کجا بودند
کورش ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
می شه بفرمایید که در زمان محمود که دنیا با ما دشمن شد و این زمان حال و همه گرفتاریها که برای مردم به ویژه سختی و مشقت طبقه همیشه حامی انقلاب بوجود آمده ...... شما روحانیون به اصطلاح دلسوز کجا بودید وچکاری برای مردم انجام دادید ؟
خداوکیلی راست بگید ؟؟؟؟؟؟
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این روحانیون طالب امورات دینی بودند ومتخصص ... ومعنویات بودند یا متخصص علوم هسته وحقوق بین الملل؟طلاب عزیز متخصص هرچه هستید مطمئنا پیرو ولایته مطلقه فقیه هستید که همان ادامه راه انبیا واولیاست پس برای ولی فقیه تعیین تکلیف نکنید.رهبری در جریان ریز وبم مذاکرات وتوافقات هستند متاسفانه تندرویهای شما در دوران احمی نژاد بعث شد که امروز التماس کنیم تا توافقی صورت بگیرد....
مه
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
به هارون الرشید گفته شد امیرالمومنین....توسط امام معصوم.

اصل تقیه را فراموش کرده اند....صلح امام حسن را از یاد برده اند.

خدارا باید شکر کرد که ما در زمان رحلت رسول خدا نبودیم.....اگر بودیم می گفتیم مگر میشود جوان 25 ساله ای امام و پیشوای ما شود.....
در ضمن در زمان رییس قبلی کجا بودند؟
بعضی از مساجد ضرارند
خطاب به طلاب
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این طلاب دلسوز ایران که همراه قلب و روحشان برای ایران عزیز میتپد در زمانی که سرپرست خانواده روزیه خود را از درون سطل زباله جستجو می کند و یا وقتی بار مالی و فشار تورم موجود در جامعه کمره یه مرد میشکونه کجاند.
شاید مثل اصحاب کهف در خواب بودند و به یکباره بیدار شدند.
hossein
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
... تحریم صداشون درومده
تورو خدا بگذارید مردم 1 سال نفس بکشن
آخه تحریمها رو زندگیشما که تاثیری نداره،برداشتنش هم ضرری براتون نداره،,,,,
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
ایکاش بجای 8 سال تملق گویی نامه ای هم برای مبارزه قاطع بافساد،رانت و....که در8 سال به اوج خود رسید نیز می نوشتند تا صداقت در دینداری و عزتشان را باور می کردیم
رضا
Japan
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
(نفي طاغوتها وشياطين بزرگ) خواهشا" يك نمونه از عملكرد خود را طي 30 سال گذشته بيان دارند تاما بفهميم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شعباني
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اينا عوامل دكتر ...د هستند كه متاسفانه در همه جا حضور دارند حتي در تعيين سوالات كنكور
وحيد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
از اين برادران بزرگوار در خواست دارم درخصوص اختلاس 3000 هزار ميلياردي- 9000 هزار ميلياردي- فحشا،اعتياد،تورم 40 درصدي،طلاق ،فقر رو به گسترش،گراني كمر شكن،آلودگي هواو...... نيز نامه با امضاي زياد تهيه فرموده و ارسال فرمايند ورسالت خودرا نتنها در زمينه هسته اي بلكه در تمامي شئونات مربوط به زندگي مردم اعلام فرموده و تا رسيدن به نتيجه پيگيري نمايند
ميثم محمدي
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
كلا 1000 نفر. اونهم طلاب موسسه امام خميني؟؟؟ اونهم در جهت منافع عده اي خاص!!! بر روحانيت چه مي گذرد؟؟؟؟ البته شهر مقدس قم هم اكنون 63000 طلبه دارد.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
سلام .این آقایان تازه ازخواب بیدارشدند فراموش کردند همه وهمه زیز نظر ولایت فقیه وایشان بهمه چیز اشراف دارند . آقا فرمودند از تیم هسته ای حمایت می کنیم .عده ای رابایددر این کشور خوارج نامید که خود برتر بین هستن . آقایان خوارج دست از اظهار فضل کردن بردارید .
رضا
Germany
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
سلام : خدای ناکرده نکند منظور این 1000 طلبه تدام آن شرایط گذشته باشد تا ایشان وهمفکرانشان بتوانند تحریم ها را دور بزنند .چون با توافق دیگر تحریمی نمی ماند که اینها بتوانند رضا ضرابی بسازند وبابک خان را
احمد
United States of America
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
مرگ بر امريكا.
farhad
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
حضرات محترم کشور همسایه ما یعنی پاکستان غنی سازی را تابیش از 90 درصد انجام داده که برای ساخت بمب اتمی نیاز است ولی همسایه دیگر ما یعنی ترکیه اصلا دنبال این مسئله نرفته ؛ فقط به وجدان خود پاسخ دهید که وضعیت رفاهی ؛اقتصادی ؛ بهداشتی و جایگاه جهانی کدام یک برتر است؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
آرزو دارم این روحانیون عزیز این موشکافی و نظارت رو روی هدفمند سازی یارانه ها - گرونی کالاها و مفاسد اقتصادی این مملکت هم داشتند وضعیت معیشت و سختی زندگی ما مردم عادی رو هم میدیدند ای کاش ای کاش
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
مطن باشید که بیانه نه در تخصص طلاب عزیز است و نه اینکه دل آنها راضی به نوشتن چنین بیانیه ای است، اسلام همیشه دعوت به عطوفت و مهربانی کرده و حتی قهر را بدترین کار مومن خطاب کرده است حال این قهر کردن با برادر مسلمان باشد یا کشوری دیگر.
دولت تدبیر و امید بر اساس منفع ایران و فقر و بدبختی که دامن خیلی از جامعه را گرفته است و با زبان تکریم نه تحقر داره کار دیپلماسی خود را انجام میدهد و تا به حال انصافا با عزت و با اقتدار پیش رفته است.
در ضمن این نامه کار دوستان جبهه پایداری است که از اقدامات در خور دولت بسیار ناراحتن و محبوبیت روز افزون آنها برای این گروه کلافه کننده است. ای کاش طلاب عزیزی که نامه رو نوشتند با اسم و مشخصات هم اعلام موضع می نمودند !!!
در ضمن موافقین توافق ژنو تعدادشان به مراتب بیشتر از این عزیزان است و شایسته است آنها نیز بیانیه ای به حضور آقا ارسال نماییند.
چو ایران نباشد تن من نباشد
صفورا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
ای کاش در برابر وضعیت معیشتی مردم کشور خودمون و فقر و فساد و ... هم همینطور احساس مسئولیت میشد.
ای کاش نسبت به عملکرد مفسدان اقتصادی هم نامه های بلند بالا نوشته میشد.
ای کاش هشت سالی که مردم با سیاستهای غلط و اعتنا نکردن به کاغذپاره ها به این فلاکت افتادن , این بزرگواران نظارت میکردن.
ای کاش.......
به امید ظهور بزرگ مردی که اسلام ناب محمدی رو بیاره
ی بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
یجا عکس میزارین از صهیونیستها که پلاکارد زدن روحانی و ظریف رو متوقف کنید.
الانم که اینجا........!!!!!!!!!!!!!
تکلیف مارو بالاخره مشخص کنید لطفا.
aaa
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
روحانیون بهتره به دروس خودشون مشغول باشند و سیاست را به دست اهلش بسپارند...
اسماعیل
United States of America
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
با سلام خدمت هموطنان عزیز از طلاب محترم خواهشمند است کاسه داغتر از آش نباشند رهبر انقلاب خود بهتر میدانند چکار کنند البته واقعیت ها را نیز باید پذیرفت آمریکا از نظر تمامی علوم از تمامی کشورها جلوتر است ...
امید حاتمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
در آن زمان سر سفره بودند و
ملالی نبود
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
من فکر میکنم طلبه ها رو هم به سربازی بفرستیم که عدالت توی این کشور به سمت و سوی بهبود بره. و اگه از دانشجویان شهریه دانشگاه دریافت میشه حتما باید ازین برادران هم شهریه دریافت بشه تا بدونن کسب علم هزینه داره. و یا به دانشجویان هم پول پرداخت بشه که مشخص بشه کسب علم سودآوره! خروجی این مسائل ایجاد شرایط اعتدال در جامعه میشه که دخالتهای بی مورد از سر شکم سیری میباشد.
علی
Germany
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
سلام پس چرا فساد های میلیاردی مطرح نمیشود ایا حلال وحرام فراموش شده یا خوردن حق الناس !!
یاسر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
1-همه میدانیم این اقلیت تمامیت خواه که هنوزگیجی ضربه نتیجه انتخابات رییس جمهوری امسال از سرشان نپریده که خودشان را به در و دیوار میزنند و دنبال هر گونه بهانه ای میگردند انتقام شکستشان را بگیرند.اینها همان......هستند که توی این 8 سال گذشته داش محمود را معجزه قرن میپنداشتند و به وجود خودشان اجازه یک سوال از ان مرد را نمیدادندو دربدر دنبال دم خورده ایشان بودند برای شفا گرفتن.
2-صحبت بعد روی تحصیلکرده ها است و دکترهای افتصاد و سیاست و انواع فنون و علوم و روسای دانشگاهها که اقای روحانی بهشان خطاب کرد چرا لالمونی گرفتید و حرف نمیزنید در مورد موضوعات اتمی و توافقات بین المللی تا طلاب و مردم کوچه بازار بیاین وتحلیل کنند
روسای دانشگاهی که انواع و اقسام دکترا را دارند ولی اهل سیاست و جهت گیری ملی و سیاسی نیستند و پابند زن و بچه هستند و دیدگاهشان دیوار موش داره و موش هم گوش خلاصه عافیت طلبی و....و سری که در نمیکنه چرا دستمال ببندند حقوق چند ملیونی را بچسپ و انواع رانت و امتیاز هر کاری همه مردم کردند ما هم روش . البته این اساتید محصولات همین دانشگاههای باصطلاح اسلامی هستند ابته نه ان اسلامی که میگوید سیاست ما عین دیانت ماست
3-برادران عزیز طلاب شما اگر می خواهید تحلیل کنید بیایید یک جدول درست کنید بنویسید در این مدت چی از دست دادیم چی بدست اوردیم با عدد و رفم و کارشناسی شده تا مورد قبول تر باشد نه فقط منفی ها که اگر هم منفی باشند
شما ظاهرا در این مدت کارکرد دولت جدید که اجناس و مایحتا ج مردم گران نشده و بازار نسبتا ارام شده خارشتان گرفته؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این روحانیون کی درس میخونند؟ به همه چی کار دارند.
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این سینه زنی ها و نوحه خوانی ها را برای انتخاب برادر سعید جلیلی هم انجام دادید .
بااین حال، رای مردم به دکتر روحانی تعلق گرفت. ما از این عوامفریبی ها خسته شدیم. گر چه این دکه ها و دکان های سه نبش سی سال پیش، امروزه خریداری ندارد.
اما شما نامه هایتان را همچنان بنویسید.
ولی ای کاش نام تان را ذیل نامه تان می نوشتید
علی احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
حضرات ارسال کننده نامه ، میدونن آب سنگین چیه
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
مگر احدی حق دارد در خصوص مسائل حوزه نظر دهد که این آقایان در خصوص همه چیز از جمله مسائل هسته ای و سیاست خارجی نظر می دهند؟ اصلا مگر اینها نسبت به عامه مردم برتری خاصی دارند که فکر می کنند نظرشان باید آویزه گوش دولت قرار گیرد. اکثریت مردم پشت سر تیم مذاکره کننده هسته ای هستند و ایشان هم جزئی از مردم هستند و نه چیزی بیشتر.
جمشید سرورامینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
ابراهام لینکلن، رئیس جمهور شهید امریکا اولین فردی بود که صحبت از حکومت مردم بر مردم بدست مردم و برای مردم را عنوان نمود یعنی حکومت دمکراسی اگر این آقایان امریکا را قبول ندارند یعنی دمکراسی را قبول ندارند .....
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
در دوره 8 سال ریاست جمهوری آفای احمدی نژاد بیشتر از نیمی ازمردم کشورمون مستضعف شدن ولی از این آقایون هیچ صدایی در نیومد.معیشت مردم برای این آقایون اصلا مهم نیست.لابد منافعی در کاره
بورس نیوز سانسور کن !!!
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
بورس نیوز سانسور کن !!!
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
خوب به هر حال منافع عده ای در این مملکت با رفع تحریم کمرنگ می شود.
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این طلاب گرامی بهتراست به همان درس حوزه خود نظارت کنند زمان احمدی نژآد این آقایان خواب بودند و گویا اینها هوس جنگ و میدان جنگ دارند
حمید
Germany
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
برایم خیلی جالب است بدانم که در کدام یک از کتب حوزه درس دیپلماسی و روابط بین الملل آموزش میدهند که این آقایان خود را طبیب هر دردی میدانند . . . طلبه که طلبه است حتی اساتید حوزه هم چنین تخصصی ندارند . . اگر امروز بعد از 35 سال انقلاب مقامات بلند پایه بعد از آنهمه تجربه و صرف سرمایه های هنگفت تازه به این سطح تشخیص و سواد رسیده اند که بتوانند راه چاره درست را بکار ببندندند دیگر چه جای اظهار نظر برای کسانیکه سر سوزنی تجربه و تخصص در امور مملکتداری و روابط خارجی ندارند می ماند ؟ آیا هنوز هم ما باید رفتاری ناشیانه از ما سر بزند ؟ اصلا دیگر فرصت اشتباه کردن مانده؟ واقعا خدا به همه ما ایرانیان صبر عطا بفرماید . . . .
شهروند
United States of America
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
من روحانی نیستم اما روحانی زاده ام ولی تحصیلات دانشگاهی و تجربه 30سال کار میدانی در میادین اقتصادی در قامت کارشناس و مدیر بودم و شناختی که با ادبیات اقتصادی و تاثیر پذیری سیاست در اقتصاد را هم بخوبی مطلع هستم و چون در بطن تصمیم سازی جریان دولتهای نهم و دهم در اداره امور کشور در عرصه سیاست خارجی را شاهد بودم و به عین وبا تمام وجود اثرات و تبعات منفی انرا در نظام دینی و باورهای مردم و جامعه و بخصوص بین جوانان مبین و واضح بوده و این نگاههای مطرح شده نشان از عدم شناخت کافی در گستردگی فساد که ریشه ان در مشکلات ناشی از سوئ مدیریت در سیاست خارجی گذشته بودنشات گرفته که بحمدا.. با درایت رهبر عظیم الشان امروز بخوبی دارد سامان میگیرد امیدوارم به فظل الهی و با همت و هماهنگی و همدلی و همراهی همه احاد جامعه بخصوص روحانیت معظم م معزز که چشم و چراغ این ملت هستند این دولت و تیم مذاکره کننده موفق و موید باشند امین یا ربالعالمین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
این روحانیون محترم که 8 سال این مملکت به تاراج میرفت زبان به کام گرفته بودند و به ...دولتیشان خوشنود بودند، حالا هم اینقدر نمیفهمند که همه چیز با هماهنگی رهبر است؟
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۹
طلبه ها در طلب چه هستند؟ مردم با مدارا با دشمنان راضي هستند تا خصومت
moridi
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۹
طلاب عزیز اگر شما برای تحصیل ومعاش روزانه پول پرداخت میکردید معنی تحریم گرانی فقر بیکاری و .......را درک میکردید
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۴
این سینه زنی ها و نوحه خوانی ها را برای انتخاب برادر سعید جلیلی هم انجام دادید .
بااین حال، رای مردم به دکتر روحانی تعلق گرفت. ما از این عوامفریبی ها خسته شدیم. گر چه این دکه ها و دکان های سه نبش سی سال پیش، امروزه خریداری ندارد.
اما شما نامه هایتان را همچنان بنویسید.
ولی ای کاش نام تان را ذیل نامه تان می نوشتید