بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴

درخواست وزیر کار از مردم: به یارانه نیاز ندارید انصراف دهید/ "یارانه یک حق عمومی" تفکری اشتباه است

کد خبر : ۱۲۰۸۳۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شیب افزایش قیمت بنزین در فاز دوم هدفمندی یارانه که امسال اجرا می‌شود، بسیار آرام خواهد بود، از مردم درخواست کرد، آن‌هایی که نیاز به یارانه ندارند، انصراف دهند.

به گزارش انتخاب، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی مبنی بر شیب افزایش قیمت حامل‌های انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها که قرار است، در سال جاری اجرا شود، گفت: گر چه در دولت قرار بر این شده که هیچ یک از اعضا قبل از اجرای فاز دوم در مورد مقدار افزایش قیمت صحبت نکنند، اما این اطمینان را به مردم می‌دهم که شیب افزایش قیمت حامل‌های انرژی از جمله بنزین بسیار آرام و کند خواهد بود، به گونه‌ای که وقتی اجرا شود مردم تصدیق خواهند کرد که شیب زیاد افزایش نیافته است، گرچه بنزین آثار اجتماعی و اقتصادی هم دارد.

وی در مورد حداقل حقوق کارگران در سال جاری و اینکه آیا باید کارگران هم از دریافت یارانه انصراف دهند، گفت: کسانی که واقعاً نیاز به یارانه نقدی ندارند، ثبت‌نام نکنند و یا انصراف دهند تا یارانه به نیازمندان واقعی برسد، البته کسانی که دارای فرزند معلول و یا تعداد زیادی فرزند هستند، باید یارانه دریافت کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: نگاه به یارانه‌ها باید عوض شود، اینکه عده‌ای فکر می‌کنند یارانه یک حق عمومی است و باید همه از آن برخوردار شوند، این فکر اشتباه است و باید یارانه واقعاً به افراد نیازمند تعلق گیرد و آنهایی که نیاز به یارانه ندارند، از دریافت یارانه انصراف دهند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد حداقل دستمزد کارگری در سال جاری افزود: طوری طراحی شده است که کسانی که در سال جاری کار می‌کنند با توجه به حداقل حقوق طراحی شده و مزایای جانبی و یارانه در ماه حداقل ۹۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد که می‌توانند به راحتی زندگی کنند.

ربیعی افزود: سال جدید همه احتیاج به تغییر دارند و در دولت هم باید رویکردها عوض شود و کارگران به فکر کار و تولید باشند و همه باید به فکر سازندگی مملکت باشیم.

وی با بیان این که وزارت کار به تنهایی نمی‌تواند همه اشتغال کشور را ایجاد کند، افزود: در سال جدید باید همه به فکر افزایش تولید و در نتیجه اشتغال باشیم و کشور از نظر تولید داخلی تأمین شود.

ربیعی همچنین از تعطیلات زیاد در کشور انتقاد کرد و گفت: از ناحیه تعطیلی زیان اقتصادی فراوانی متوجه تولید می‌شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
a
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
جناب وزیر حتما پاسخ دهید .......تکلیف بیکاران بخصوص بیکاران متاهل چیست ؟ ایا درصدر اسلام نیز اگر کسی دادرسی نداشته -فریادش رانمیشنیدند- محکوم به مرگ بود . ؟ما که انزمان نبودیم ..... خداداند.....یارانه وغلط بودن ان که جای خوددارد . قصر الحمرا
رضا
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴
روزی که اوس محمود مدیر جهانی اومد و این طرح آسمانی را پرده برداری کرد گفت ما میخواهیم یارانه پرداختی در بخشهای مختلف را به خود مردم بدهیم تا خودشان بر اساس نیاز در بخش مورد نظرشان خرج کنند حالا چی شده که حق عمومی نیست؟؟؟
محمد علی تاره
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳
طبق اماری که خودتون دراوردین درامد زیر 1500000تومان یعنی فقر مطلق مرد ناحسابی تو میگی با 900000تومان می شه براحتی زندگی کرد
مهرداد
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
این حق مردمه هیچکی هم نمیتونه این حق از مردم بگیره ..
مهرداد
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
این حق مردمه هیچکی هم نمیتونه این حق از مردم بگیره ..
حسن
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰
همچه در این کشور حق مردم نیست بلکه حق یه عده است
حسین
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۴
این 100 درصد حق الناسه , قیمت حاملهای انرژی را برگردونید به قبل از هدفمندی , اونوقت این 45 تومن را هم ندید , ببینید کسی اعتراض می کنه ؟ در غیر اینصورت باید بدید و مبلغش را هم همزمان با مرحله دوم افزایش بدید .
حسن حسینی
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۶
عجله نکنید چهل سال دیگر شاید یک اقتصاددان پیدا شود انهم بادعا وصلوات تابتواند این معما راحل کند که چگون محمود می تواند یارانه بدهد ولی حسن نمی تواند مگراین دو نفر باهم چه فرقی دارند
ناصر
شنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۱
درسته مردم سوریه وفلسطین و حزب اله و دیگران نیازمند ترند
به نفع انها کنار بکشید
عبدا...
شنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶
اگردولت محترم سرسوزنی جلواصرافکاریها وندانمکاریها وبی کفایتیهارابگیرد،بسیاری ازمشکلات مردم حل شده ونیازی به انصراف مردم وچشم پوشی آنهاازدریافت حق گداگونه شان نخواهدبود.واقعا"زشته برای دولت که اینقدراظهارعجز کنه وبخوادهمین چندرغازروهم ازمردم تلکه کنه درحالی که بنابرآمارخودبانک مرکزی هرخانوار درپایان سال92 بطورمتوسط حداقل349000تومان کسربودجه ماهانه دارد.