هوگوچاوز کیش شد
{mosimage}به دنبال بررسی قضایی این موضوع در سطح بین المللی و صدور رأی های مختلف، Exxon در حدود 12 میلیارد دلار از دارایی های شرکت نفتی ونزوئلا را در سراسر جهان مسدود کرد تا از پرداخت غرامت از جانب ونزوئلا مطمئن گردد.
گروه بین الملل بورس نیوز- مسئولین بلند پایه صنعت نفت لیبی اعلام کردند که کشورهای عضو اوپک در نشست هفته جاری خود، تولید را سطح کنونی حفظ خواهند نمود.
شکری قاسم، مدیر عامل شرکت ملی نفت لیبی در این رابطه بیان داشت که روند تولید به روال گذشته باقی خواهد ماند و تصمیمی بر افزایش تولید در نشست آتی اوپک اتخاذ نخواهد شد.
بر اساس اظهارات این مقام مسئول، موضوع دیگری که در جلسه آتی اوپک مورد بررسی قرار خواهد گرفت، مشکل پیش آمده میان ونزوئلا و غول نفتی Exxon Mobil می باشد و احتمال می رود که اوپک یک اعلامیه رسمی پیرامون این موضوع منتشر سازد.
پس از اقدام هوگوچاوز، رییس جمهور ونزوئلا، مبنی بر ملی کردن یک پروژه نفتی چند میلیارد دلاری در منطقه Orinocoدر تابستان گذشته، Exxon و شرکت نفتی Petroleos ونزوئلا وارد یک مشاجره قانونی شده اند. به دنبال بررسی قضایی این موضوع در سطح بین المللی و صدور رأی های مختلف، Exxon در حدود 12 میلیارد دلار از دارایی های شرکت نفتی ونزوئلا را در سراسر جهان مسدود کرد تا از پرداخت غرامت از جانب ونزوئلا مطمئن گردد. چاوز نیز این اقدام را یک توهین سیاسی اعلام نموده است.
بنا بر گزارش گروه بین الملل بورس نیوز- وزرای نفت 13 کشور عضو اوپک در پنجم مارس نشست آتی خود را بر گزار می کنند تا سیاست های خود را پیرامون افزایش شدید قیمت نفت و ضعیف بودن تقاضا در حال حاضر اتخاذ نمایند اما همانطور که پیش از این نیز مقامات اوپک افزایش قیمت نفت را ناشی از فعالیتهای سوداگرانه دلالان نفتی عنوان نمود و اعلام داشتند که کمبودی از لحاظ عرضه نفت خام وجود ندارد، به نظر می آید که تصمیم اوپک برای حفظ سطح تولید فعلی، نتیجه نشست آتی وزیران نفت کشورهای عضو اوپک باشد.
