گوشواره های دختر خوشتیپ دردسر ساز شد
بی درنگ پلیس آژیر کشان به سمت دختر جوان حرکت کرد و در گوشه ای از پیاده رو مشاهده کرد، پسر جوانی در حال درآوردن گوشواره دختر جوانی است.
این پسر شرور با دیدن ماموران دختر را رها کرد و قصد داشت از طریقی فرار کند که ماموران این اجازه را به او نداده و سریعا طی یک درگیری این زورگیر خشن را دستگیر و پایگاه انتقال دادند.
در ادامه دختر جوان که نامش سارا بود و 22 سال بیشتر نداشت درباره جزئیات این حادثه به ماموران گفت: در حال برگشت به منزلم بودم که ناگهان این پسر شرور جلوی راهم را بست و با فحاشی و اعمال زور قصد درآوردن گوشواره هایم را داشت که خوشبختانه ماموران پلیس رسیدند.
رئیس کلانتری رازی سرگرد حسین دلاور درباره این خبر به «خبرگزاری دانشجو» گفت: در بررسی از سوابق متهم مشخص شد وی دارای چندین فقره سابقه سرقت داشته است.
گفتنی است، متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی و کشف سایر جرائمش در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه

ولی دختری که گوشواره هاش از زیر روسری دیده میشه بیشتر خطر به سمتش میاد :|