بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰

برگزاری جشنواره سبیل در سایه غفلت مسئولین/ وقتی فرهنگ سبیل به دنیا مخابره می شود+تصاویر

کد خبر : ۱۲۱۴۴۶

به گزارش رودآور به نقل ازشبکه اطلاع رسانی دانا، دویچه وله با انتشار گزارشی در خصوص جشنواره ای مضحک و جلف در ایران نوشت:در روزهای اخیر «سیبیل‌واره‌ای» با عنوان «سیبیل به کی بیشتر میاد؟» در ایران برگزار شد و «خوش سیبیل‌ترین‌ها» با رای شرکت‌کنندگان انتخاب شدند.

نکته جالب حضور پرشمار خانم‌ها در این مسابقه است؛ به طوری کهگروهی به نام «موسیلی و گلابتون» سبیل‌هایی چوبی طراحی کرده است و در اختیار شرکت کنندگان گذاشته است.
مدیر گروه «موسیلی و گلابتون»: «این‌گونه شد که صفحه‌ای در فیس‌بوک باز کردم، جایزه کمی در حد ۱۰۰ هزار تومان هم تعیین کردیم. قوانین شرکت در مسابقه را هم آزاد گذاشتیم.»
این جشنواره در حالی در ایران برگزار می شود که مسئولین فرهنگی کشور با بی تفاوتی از کنار آن عبور می کنند ولی این جشنواره به خوراک خبری سایت های معاند و ضد نظام تبدیل می شود.
قطعاً وظیفه اصلی مسئولین فرهنگی کشور نظارت بیشتر و همچنین برنامه ریزی برای گسترش هرچه بیشتر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی است و برگزاری این جشنواره ها تیرهایی است که به چشم فرهنگ برخورد می کند.
زمانی که مسئولین فرهنگی کشور بزرگترین دغدغه فرهنگی خود را رفع فیلتر فیس بوک قرار می دهند و در گام بعدی به دنبال رفع توقیف رسانه ها و روزنامه های موهن به ارزش ها است، جشنواره هایی برگزار می شود که کمترین قرابتی با فرهنگ نداشته و بیشتر جنبه تبلیغات منفی علیه کشور دارد.
خاطرنشان می شود گروه «موسیلی و گلابتون» کارهایی دست‌ساز همچون دست‌بندها و گوشواره‌های چرمی را تولید می‌کند و در مکان‌هایی مثل جمعه‌بازار پاساژ پروانه در تهران می‌فروشد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
امیر عباس
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳
دخترای مملکت ما به درد همین جنگولک بازییا میخورن، ماشاءا... خیلی خوشگلند با این کارا خوشگل تر هم شدند.
علی
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴
مدیران این جوروقتامیشن مسئولین
آرمان
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۹
چه اشكالي داره چنددخترباهم بخندند.
محمد علی تاره
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷
دمتون گرم
کچل
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
وا مصیبتا... وایییییییییی ایمانم بر باد رفت. مسئولان اینها را اعدام کنید تا ایمان و اعتقاد آدمهای سست اعتقادی مثل من بر باد نرود. اینها کافرند باید با گیوتین سر از بدنشان جدا بشود. روبسپیر کجایی که اینها را گیوتینه کنی؟ بازرس ژاور کجایی که اینها را زندانی کنی؟ موری آرتی کجایی که اینها را کله پا کنی؟
زدب
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰
جالبه همه دماغها عملی!!!!
کشور ایران کشور دماغهای عملی و جوانان کم اعتماد بنفس
یاوری
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۴
همش که نمیشه توی سر زد ایرانی کارش همین بوده عین موریانه انقدر میخوره که فرهنگ تحمیلی را به دلخواه خودش در بیاره
علی
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
میخواین سیاه بپوشن و سینه بزنن؟؟؟
یا کفن بپوشن برن تو خیابونا
ولمون کنین بابا با این طرز فکراتون جونیمونو ازمون گرفتین
س
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
وا حیرت انگیزا، مسوولین زودتر به مسئولیتهاتون برسین، غفلت بس است. بیاین از چیزی که تخصص واقعیتونه و تحصیلاتتونه دفاع کنین. ریاضی فیزیک شیمی و هر کوفتی که ما خوندیم که به کار نمیاد. سبیل ستیزی ضد غفلتی به درد اداره کشور میخوره.
بهار
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵
این هم عاقبت افراط در گریه و زاری - عزاداری- بی تفریحی جوانان
ََAta
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
من تا الان فک میکردم سیبیل خیلی بم میاد الان که اینا رو دیدم دیگه روم نمیشه سیبیل بزارم دمشون گرم چقد بهشون میاد!!!!
آشنا
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
اطلاع رسانی می کردید ما هم می آمدیم. خیلی خوبه
بهروز
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸
خوشهالم ميبينم خواهرهام خوشهال هستن و از هر بهونه اي براي شادي استفاده ميكنن. كلا ما فرزندان كوروش با شادي عجين هستيم
حسین نیکوکار
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
اینها دختران کدام کشور ند .مگه ما توی کشورما ن از انها هم داریم.