بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۵۵

ایسنا: رییس سازمان بورس: سـال خـوبـی را پـشت سـر می‌گـذاریـم

کد خبر : ۱۲۱۵۶
رییس سازمان بورس: سـال خـوبـی را پـشت سـر می‌گـذاریـم

/ارزیابی اقتصاد ایران درسال ‌‌٨٦/

نظـارت‌هـای دقیقـی انجـام شـده اسـت

در سال 86 بستر‌های قوی و نظارت‌های دقیقی نسبت به سال 85 ایجاد شده است.

علی صالح آبادی ـ رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به تشریح عملکرد یکساله سازمان بورس و اوراق بهادار پرداخت و گفت: به دلیل عرضه‌های بلوکی با مقیاس بالا سال خوبی برای بورس داشتیم.

وی حجم معاملات در سال 86 را بسیار قابل قبول دانست و اظهار کرد: اجرایی شدن اصل 44 نیز یکی از مواردی است که نقطه قوت بسیار خوبی برای بورس قلمداد می‌شود.

رییس سازمان بورس با بیان این‌که در سال 86 زمینه برای شروع صندوق‌های سرمایه‌گذاری فراهم شده است تصریح کرد: در سال 86 زمینه برای شروع ابزارهای مالی جدید به درستی فراهم شده است.

صالح آبادی درباره صندوق سرمایه‌گذاری توضیح داد: بورس فلزات هزینه سرمایه‌گذاری را انجام داده است و ما تنها به لحاظ مقررات در زیر ساخت و کنترل‌ها نظارت داشته‌ایم.

به گفته او صندوق سرمایه‌گذاری به عنوان یک ابزار مالی جدید به بازار کالا و شفافیت‌های بیشتر برای توسعه بازار و کالا کمک می‌کند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر