بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۸

نماینده مجلس: عده‌ای انگشت شمار در مجلس، آبروی مجلس و کشور را برده‌اند

کد خبر : ۱۲۱۶۴۸
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای انگشت شمار در مجلس آبروی مجلس و کشور را برده‌اند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد باقری در جلسه علنی صبح امروز مجلس در تذکری اظهار کرد: تذکر من به همکاران انگشت شمار خودم است که در چهار سال گذشته‌ای که دولت را در اختیار داشتند در مقابل فساد و ایستادگی در مقابل ولایت دم فرو بستند و هیچ سوال و استیضاحی نکردند.

وی افزود: ‌در سال‌های گذشته کشور تا پرتگاه سقوط رفت اما با تدبیر رهبری نجات یافت. حالا بهتر است همکاران ما جبران مافات کنند و حداقل یک طرح برای حل مشکل مردم تصویب کنند.

نماینده مردم بناب در مجلس اظهار کرد: این آقایان انگشت‌شمار آبروی مجلس و کشور را برده‌اند و جفاهایی به مردم کرده‌اند.

باقری یادآور شد: من از هیات نظارت بر مطبوعات که در مقابل هوچی‌گری برخی مطبوعات ایستادگی کرده تشکر می‌کنم.

وی همچنین در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی خواستار پرداخت خسارت سرمازدگی به کشاورزان و باغداران شهرستان بناب شد.

این نماینده مجلس تکمیل پل میدان معلم، استادیوم ورزشی 10 هزار نفری بناب و همچنین احداث ایستگاه راه‌آهن و بهینه‌سازی خط آهن این شهرستان را از وزیر راه و شهرسازی خواستار شد.

باقری در پایان همچنین گفت که باید هر چه سریعتر پاداش بازنشستگان آموزش و پرورش پرداخت شود.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ث
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۶
انگشتان............
ناشناس
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۵
این نمایندگان چون حق را میگویندباعث افتخار ما ملت هستند درود بر آن نمایندگان اندک که شجاعت حرف زدن را دارند جلوی فتنه گران را میگیرند.
رضا
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۵
خداخیرت بده تاحالا کجابودی ؟
ahmad
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۸
iهمین عده با تصویب قوانین مثلا همین نرخ خوراک پدر تولید کشور را در اوردند
رضا
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۱
ایشان درست گفته بعضیها نماینده خود و یک جریان افراطی هستند و به منافع عمومی کوچکترین توجهی نمی کنند
فرنام
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳
حميد رسايي مهدي كوچك زاده و
روح الله حسينيان جزء همين نمايندگان انگشت شمار هستند
ناشناس
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹
مدرس هم انگشت شمار بود ولی توانست به رضاخان قلدر بگوید میخواهم که تو نباشی .بعضی ها در مجلس از این افراد واهمه دارندکه بدون وابستگی به مافیای قدرت هر چه را باید..بگویند میگویند وواهمه ای ندارند.
ج.ر
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۱
اگر چند نماینده با شهامت مثل مطهری در مجلس داشتیم وضع ملت بهتر از این بود.
زنده باد نماینده نترس مجلس هم خودش یک جبهه است.
مازیار
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۳
حجت اسلام حمید رسایی،مهندس مهدی کوچک زاده،پاسدار اسلام کریمی قدوسی،الیاس نادران،استاد دانشگاه احمد توکلی و چندتا... دیگه رو میگه.
مازیار
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۶
این پسره بذر افشان هم هست.میشناسینش که همون بچه ای که چند سال پیش مدیر عامل سایپا بود.روزنامه وطن امروز مال اونه.فقط به درد سبزی ...