بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

بازار سرمایه در انتظار شوک بزرگ

موضوعات سیاسی در حوزه خارجی با چشم انداز مثبتی همراه می باشد اگرچه مخالفت هایی نیز در این حوزه وجود دارد اما پیش بینی روند مذاکرات بین المللی مثبت می باشد اما در حوزه داخلی با مشکلات زیادی در شرایط کنونی همراه هستیم.
کد خبر : ۱۲۱۹۴۰
انتظار می رفت روند نزولی شاخص کل با تذکر مجلس به وزیر اقتصاد بهبود یابد اما شاخص کل در روز گذشته در حالی که امید سهامداران به حمایت دولت از بازار سرمایه بود، بازهم با روند نزولی و کاهش 523 واحدی مواجه شد.

در همین راستا، تهرانی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: با توجه به اینکه روند بازار سرمایه تحت تأثیر موضوعات سیاسی می باشد در نتیجه روند شاخص کل غیر قابل پیش بینی است.

تهرانی تصریح کرد: موضوعات سیاسی در حوزه خارجی با چشم انداز مثبتی همراه می باشد اگرچه مخالفت هایی نیز در این حوزه وجود دارد اما پیش بینی روند مذاکرات بین المللی مثبت می باشد اما در حوزه داخلی با مشکلات زیادی در شرایط کنونی همراه هستیم.

وی بیان کرد: همچنین به نظر می رسد با توجه به تقویت بازارهای موازی، سرمایه گذاران ترجیح می دهند سرمایه خود را با کمترین ریسک سرمایه گذاری کنند که در شرایط کنونی به نظر می رسد بازار پولی با توجه به نرخ بالای سپرده بانکی و همچنین بازار سکه و ارز، بازدهی مطلوبی را نصیب سرمایه گذاران کنند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: به اعتقاد بنده همچنان سرمایه گذاری در بازار سرمایه با دید میان مدت می تواند بازدهی مطلوبی را به سهامداران بدهد و بازار سرمایه همچنان ارجح ترین بازار از نظر بازدهی خواهد بود.

تهرانی اظهار داشت: به اعتقاد بنده، ریزش قیمتی شاخص با توجه به افزایش بیش از حد قیمت سهام، منطقی به نظر می رسد اما نکته حائز اهمیت این است که ریزش شاخص تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. اگرچه در شرایط کنونی، دولت می تواند به حمایت از بازار سرمایه بپردازد اما به اعتقاد بنده دولت از 2 حیث از این کار تاکنون خودداری کرده است اول اینکه کشور در شرایط کنونی دارای مشکلات زیادی است که مشکل بازار سرمایه جز اولویت های بعدی دولت می باشد زیرا مهمترین دغدغه دولت در شرایط حاضر، موضوع اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه هاست که خود تأثیر منفی بر عملکرد بازار سرمایه داشته است دلیل دیگر عدم حمایت دولت از بازار سرمایه این است که شاید هنوز قیمت سهام از نظر دولت منطقی نیستند و از طرفی دولت نمی خواهد به صورت مصنوعی بازار را تقویت کند زیرا در این صورت بازهم ممکن است طی دوره ای دیگر شاخص کل بورس ریزش کند. بطور کلی ذهنیت و دغدغه اصلی دولت و مجلس روی سایر مشکلات اقتصادی و کلان کشور می باشد.

وی در خاتمه افزود: به نظر بنده بازار سرمایه نیازمند شوک بزرگ و مثبتی است که اعتماد از دست رفته را برگرداند همچنین فقدان آموزش رفتار سهامداری صحیح توسط شرکت های کارگزاری به وضوح ملموس است زیرا متأسفانه سهامداران به صورت احساساتی و هیجانی اقدام به خرید و فروش بدون اطلاعات و تحلیل می کنند و همین قضیه باعث متضرر شدن بیشتر سهامداران می گردد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
میرزایی
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
همه دولتها زمان انتحابات شعار میدادن ولی در عما همشون نمره صفر گرفتن یارانه مرغ کچا رفت یارانه شکر روقط کردن که بچای اون شیر به مردم بدهند یارانه شیذر کجا رفت
نازنین
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴
چه عجب یکی پیدا شد و گفت : که یک بخش از مشکلات بازار به خاطر سواد پایین بورسی سهامداران است!
نوایی
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۶
هیچ ربطی به مجلس نداره! اتفاقا" افت شدید بورس را مجلس باعث شد!
عليرضا
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴
دولت نمي خواد از بازار سرمايه حمايت كنه، خوب گناه سهامدار خرد چيه؟ ضرر اونا رو كي جبران مي كنه؟
بهزاد
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴
اشتباه نکن تمام بازار ها باهم در ارتباط هستند...اما بازار سرمایه بازار اول این دولت میباشد که میتواند به تولید ما کمک کند... شما شاید مد نظرتان قیمت ها باشد اما دولت به فکر تولید است ...
کچل
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰
برای شادی این متوفای از دست رفته (بورس تهران) رحم الله من یقراء فاتحه مع الصلواااااااااااات. خدا رحمتش کناد ، بنده ی خدا بعد از یک دوره طولانی افت شاخص و از دست دادن اعتماد عمومی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
تقی
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵
آیا منظور از این شوک تغییر مدیریت بورس است؟