بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۱۴

فارس: 318 میلیون سهم دو شرکت بورسی عرضه می شود

کد خبر : ۱۲۲۱۴
318 میلیون سهم دو شرکت بورسی عرضه می شود

در جریان معاملات امروز بازار سهام ، سه سهامدار عمده بیش از 318 میلیون سهام دو شرکت بورسی نیروی زنگان و سرمایه گذاری آتیه دماوند را عرضه می کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت ایران ترانسفو در نظر دارد 6 میلیون و 354 هزار و 894 سهم نیروی زنگان را (معادل 7/23 درصد) به یک طور یکجا و نقد و یا 50 درصد نقد و 50 درصد اقساط به فروش برساند.

این تعداد سهام به قیمت پایه هزار و 727 ریال از طریق کارگزاری تحلیل گران بصیر در تابلو فرعی بورس امروز عرضه خواهد شد.

به گزارش فارس، از طرف دیگر امروزشرکت‌های سرمایه‌گذاری صنعت و معدن و لیزینگ صنعت معدن همزمان بیش از 311 میلیون سهم سرمایه‌گذاری آتیه دماوند را نیز در تابلوی فرعی بورس عرضه خواهند کرد.

بر این اساس، سرمایه‌گذاری صنعت و معدن 150 میلیون و 417 هزار و 83 سهم (معادل 15درصد) و لیزینگ صنعت و معدن 161 میلیون و 845 هزار و 556 سهم ( معادل 1/16 درصد ) از سهام شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند را در روز چهارشنبه جاری (22 اسفند) عرضه می کنند.

قیمت پایه هر سهم بیش از 312 میلیون و 262 هزار سهم آتیه دماوند، هزار و 437 ریال تعیین شده که در صورت انجام این معامله بیش از 6/44 میلیارد تومان جابه‌جا خواهد شد.

این تعداد سهام به صورت یکجا و نقد و توسط کارگزاری بانک صنعت معدن عرضه خواهد شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر