ورود 900 هزار سرمایه گذار تازه نفس به بورس طی سال 92
برهمین اساس به نظر می رسد بررسی تعداد کدهای سهامداری و افرادی که طی سال 92 برای اولین بار سرمایه گذاری در بورس را تجربه کردند، چندان خالی از لطف نباشند.
در همین ارتباط، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: تعداد کد سهامداری در حالی طی سال 91 به میزان شش میلیون و 488 هزار بوده که این تعداد به رقم هفت میلیون و 362 هزار کد طی سال 92 افزایش یافته است.
حامد سلطانی نژاد از افزایش 900 هزار تایی تعداد کد سهامداری طی سال گذشته نسبت به سال قبل از آن خبر داد و در این خصوص افزود: بخشی از تعداد کد سهامداری عنوان شده مربوط به حضور سهامداران حقوقی و حقیقی در بازار سرمایه و سرمایه گذاری در آن بوده و بخش اندکی از آن در حدود 155 هزار کد نیز به خرید اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن اختصاص دارد.

و باعث ضرر و زیان فعالان حرفه ای بازار شدند.
بی دانش و بی تجربه از روی هیجان
و مثل آهو از بورس گریزانیم
خدا حفظ کنه شاخص آبادی را که سرمایه ما را نصف کرد ولی شاخص 10 درصد افت داشت
ما را که از نفس انداخت شما را نمیدانم
هر جور باشه شاخص آبادی حب جاه و مقام ندارد فقط قصد خدمت به سرمایه داران بیچاره را دارد و رانت اطلاعاتی را فقط به یک عده از ما بدتران می دهد
بهر حال روحانی مچکریم
30 درصد سودم شد 30 درصد ضرر اونم تو 3ماه.
کاشکی میتونستیم سهام شرکتای خارجی بخریم .اونا قانون دارن حساب کتاب دارن ولی اینجا چی؟همش سفته بازی و کلک
900 هزار نفر تومع چاق و چله براي سوء استفاده....