بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۴

استقبال وزیر ارشاد از توصیه‌های پدرش

کد خبر : ۱۲۲۹۵۸
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به توصیه های آیت الله احمد جنتی خطیب نمازجمعه گفت: سخنرانی خیلی خوبی بود و از این توصیه ها بسیار استقبال می کنم. 
 
به گزارش ایرنا، علی جنتی عصر امروز شنبه پس از بازدید معاون اول رییس جمهوری از سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار ایرنا و ایسنا گفت: ایشان توصیه هایی در مورد کتاب داشتند که مراقب باشید کتاب هایی که در نمایشگاه می آید مورد تایید باشد و مشکلی نداشته باشد. 
 
وی افزود: ایشان در مورد نویسندگان تاکید کرده اند که نه تنها در نمایشگاه بلکه به طور کل کتاب های نویسندگانی که بدنام هستند و مشکل دارند چاپ نشود. 
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما هم استقبال می کنیم و تلاشمان این است که آنچه قانون بر ما دیکته کرده را عینا عمل کنیم. 
 
جنتی تصریح کرد: قانون نشر که توسط شورای انقلاب فرهنگی تصویب شده، الزاماتی برای ما آورده که طبق آن الزامات عمل خواهیم کرد. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰
پسر کو ندارد نشان از پدر...
توانا
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۰
نویسنده بدنام و خوشنام را شما تعیین میکنید و مردم هم فقط وظیفه تبعیت دارند دیگر !!!!!
رضا
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵
ایکاش توصیه ای هم در مورد چاپ کتابی با عنوان شاخص تقلبی بورس به پسرشون میکردن.