برگزاری مناظره درباره توافق ژنو در مجلس
مناظره موافقان و مخالفان توافق ژنو یکشنبه هفته آینده (21 اردیبهشت) در کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
به گزارش خانه ملت، در نشست و مناظره اول که یکشنبه 31 فروردین ماه در کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برگزار شد «فریدون عباسی» رییس سابق سازمان انرژی اتمی و یکی از معاونان وزارت امور خارجه حضور داشتند.
براساس این گزارش، نشست اول درباره موضوعات مربوط به مساله پرونده هسته ای، توافق ژنو و عملکرد دولت و وزارت امور خارجه در دوره یازدهم بود که در غالب سخنرانی موافق و مخالف و به صورت مناظره بررسی شد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اقا لطمات تحریم گریبانگیر قشر ضعیف جامعه بوده لطفا از مردم نظر خواهی شود چرا بنده بخاطر یک بیماری پوستی کوچک باید نصف حقوق خود را بدهم لطفا مخالف توافق ژنو خودشرا جای من قرار دهد
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

