بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

وزیر ورزش: بانک‌ها علاقه‌ای به ارائه وام ازدواج ندارند

کد خبر : ۱۲۳۴۶۷

وزیر ورزش و جوانان گفت: با تایید پیشنهاد جدایی جوانان از وزارت ورزش و جوانان، این پیشنهاد به صورت لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی داده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمود گودرزی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش از جوانان جدا خواهد شد، یا خیر؟ با بیان اینکه کارگروهی در این وزارتخانه تشکیل و تمامی جوانب این مسئله را بررسی خواهد کرد، گفت: پس از جمع‌بندی‌های نهایی در صورت تایید، این پیشنهاد به صورت لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی داده خواهد شد.

وی همچنین در مورد سرانجام وام‌های ازدواج جوانان نیزگفت: بانک‌ها علاقه‌ای به ارائه وام ازدواج با بهره پایین ندارند؛ چرا که معتقدند یک بنگاه اقتصادی هستند و وام ازدواج برای آنها سودی ندارد و امیدواریم این وام‌ها تعیین تکلیف شود و بانک‌ها عنایتی به ارائه وام‌های ازدواج داشته باشند.

به گفته وزیر ورزش و جوانان، یک میلیون و 500 هزار زوج در انتظار وام ازدواج هستند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی ابراهیم
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۹
پس وام ازدواج موقت بدید هم سبک تر هست هم عملی تر و هم نفوس زیاد تر کن
رضا
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۵
اگر بابک زنجاتی دوباره ازدواج کند وام ازدواج میلیاردی بهش تعلق میگیرد