بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶

نوبخت: گزارش وقایع زندان اوین به اطلاع مردم می‌رسد

کد خبر : ۱۲۳۶۶۴

محمدباقر نوبخت در نشست خبری خود که پس از پایان جلسه امروز (چهارشنبه) هیأت دولت برگزار شد، با اشاره به اهمیت رعایت حقوق شهروندان برای دولت، گفت: وزارت اطلاعات و وزارت دادگستری قرار است گزارشی درباره وقایع زندان اوین تهیه کنند.

وی ادامه داد: ما منتظر دریافت این گزارش هستیم و بعد از دریافت و جمع‌بندی، این گزارش را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

تمام منابع حاصل از هدفمندی را صرف تولید و تحول نظام سلامت می‌کنیم

سخنگوی دولت در بخش دیگری از این نشست، با اشاره به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها اظهار کرد: دولت کلیه منابع حاصل از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها را صرف تولید و اجرای طرح تحول نظام سلامت می‌کند.

نوبخت با بیان اینکه "اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی با ارائه خدماتی از سوی دولت تعریف شده بود و دولت در این راستا برنامه‌ریزی و فعالیت کرد"، افزود: طبق برنامه اعلام شده، منابع حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی به همراه یازده هزار و 300 میلیارد تومان از منابع بودجه عمومی صرف امور تولید و اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان‌ها می‌شود. خوشبختانه اجرای طرح سلامت در بیمارستان‌ها آغاز شده و همان‌طور که می‌دانید از هشت اقدامی که باید در راستای اجرایی شدن طرح تحول سلامت انجام شود، سه مورد آن اجرایی شده است.

سخنگوی دولت ادامه داد: طی روزهای گذشته بعد از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی، بیش از سه میلیون نفر از هموطنان عزیزمان بصورت رایگان دفترچه بیمه خدمات درمانی دریافت کردند و هر فردی که از مسیر نظام ارجاع به بیمارستان‌ها مراجعه کند و همچنین روستائیان و افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، فقط پنج درصد از هزینه درمان اکنون از آنها دریافت می‌شود و برای سایر افراد فقط 10 درصد دریافت می‌شود.

مردم مشکلات بیمارستان‌ها را گزارش دهند

وی با تاکید بر اینکه "بیمارستان‌ها موظفند کلیه خدمات لازم برای درمان بیماران را در داخل بیمارستان انجام دهند و برای خرید تجهیزات و انجام خدمات لازم مانند آزمایش‌ها، بیماران را به بیرون از بیمارستان ارجاع ندهند"، گفت: دیگر بیماران نباید برای خرید تجهیزات و مسائل این‌چنینی به بیرون از بیمارستان مراجعه کنند. این اقدام موجب شد که 40 تا 70 درصد از تجهیزات پزشکی ارزان شود، به این دلیل که دست واسطه‌ها در این ارتباط کوتاه شده است و خود بیمارستان‌ها خرید لازم را بصورت متمرکز انجام می‌دهند.

سخنگوی دولت افزود: برای اینکه این اقدامات به درستی انجام شود، نهاد نظارتی تعریف شده که در بیمارستان‌ها حسن اجرای این کار را کنترل می‌کنند. در خود بیمارستان‌ها نیز واحد بستری و ترخیص بر این امر نظارت دارد و اگر کسی غیر از این موارد مشاهده کرد و با مشکلی مواجه شد، می‌تواند از طریق شماره تلفن 1590 یا پیامک 20001590 این مسائل را منتقل کند.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور اضافه کرد: خوشبختانه وزارت بهداشت تمهیداتی را فراهم کرده که در آینده نزدیک هر پانزده روز یکی از خدمات اعلام شده به خدمات قبلی اضافه می‌شود.

مکانیزمی برای چگونگی اعطای یارانه به تولید در حال طراحی است

وی همچنین درباره یارانه بخش تولید نیز گفت: درباره بحث مربوط به یارانه بخش تولید و اینکه به هریک از بخش‌ها چقدر داده شود، مکانیزم آن در حال طراحی است و این اقدام بر اساس یک دستورالعمل مشخص انجام می‌شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: مبالغ ناشی از افزایش قیمت حامل‌های انرژی به حساب خزانه واریز نمی‌شود و مبلغ حاصل شده به همراه یازده هزار و 300 میلیارد تومان در راستای اقداماتی که دولت اعلام کرده بود، صرف می‌شود.

نوبخت همچنین با اشاره به عزم دولت در ارتباط با کاهش تورم در کشور، اظهار کرد: ما در تلاش هستیم که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده و سیاست‌های پولی و مالی و انضباط مالی بتوانیم نرخ تورم را به زیر 25 درصد برسانیم و در واقع تلاش خواهیم کرد که به‌مانند سال گذشته تعهدی که در ارتباط با کنترل تورم داشتیم، اجرایی و عملیاتی کنیم.

ادامه دارد...

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر