بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۳

سنا: افزایش 86 دلاری بها مس در تالار بورس لندن

کد خبر : ۱۲۳۸۸
افزایش 86 دلاری بها مس در تالار بورس لندن

خرید نقدی مس در نخستین روز معاملات بورس لندن ( 7 آوریل 2008 میلادی ) با 86 دلار افزایش نسبت به هفته قبل با نرخ هشت هزار و 8730 دلار بر تن معامله شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه، فروش نقدی این فلز نیز با هشت هزار و 740 دلار بر تن صورت گرفت.

همچنین سفارش خرید مس برای سه‌ماهه آینده با مبلغ هشت هزار و 640 دلار و فروش برای همین مدت با مبلغ هشت هزار و 641 دلار انجام شد .

بر اساس این گزارش، خرید و فروش نقدی آلومینیوم با 61 دلار افزایش به ترتیب دو هزار و 907 دلار و دو هزار و 50/907 دلار صورت گرفت.

خرید و فروش نقدی آلومینیوم آلیاژی نیز به ترتیب با دو هزار و 725 و دو هزار و 735 دلار معامله شد.

قلع هم در رینگ معاملاتی با 545 دلار افزایش نسبت به هفته قبل با نرخ 20 هزار و 445 دلار خریداری و با قیمت هر تن 20 هزار و 450 دلار به فروش رسید.

گزارش‌ها حاکی از آن است که خرید و فروش روی با نرخ دو هزار و 362 و دو هزار و 50/362 دلار انجام شد.

سرب هم در رینگ معاملاتی با نرخ دو هزار و 950 دلار خریداری و با قیمت هر تن دو هزار و 955 دلار به فروش رسید.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر