بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۰

فارس: نحوه واگذاری شرکت‌های نفتی در مرحله گزارش دهی است

کد خبر : ۱۲۴۳۶
نحوه واگذاری شرکت‌های نفتی در مرحله گزارش دهی است

رئیس ستاد اصل 44 شرکت نفت گفت:‌ نحوه و چگونگی واگذاری شرکت‌های نفتی درمرحله گزارش دهی است تا بر اساس مصوبات، زمینه واگذاری شرکت ها را فراهم شود.

علی کاردر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در رابطه با وضعیت واگذاری شرکت‌های نفتی در سال جدید اظهار داشت: بر اساس مصوبات دولت تمام شرکت‌های مجموعه نفت به دو صورت بورس و مزایده واگذار خواهند شد.

وی ادامه داد: به همین دلیل این مجموعه با همکاری سازمان خصوصی سازی در حال گزارش دهی شرکت ها و بررسی چگونگی واگذاری ها است.

کاردر در خصوص آخرین وضعیت عرضه سهام شرکت حفاری شمال در بورس گفت: موضوع افزایش سرمایه این شرکت در مجمع مربوطه بررسی و سپس برای قیمت گذاری به هیأت عالی واگذاری ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: مقدمات واگذاری مزایده تعدادی از شرکت ها مانند پتروپارس و پتروایران نیز در حال بررسی است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر