حمله به ماموران کلانتری با چماق!
به دنبال این موضوع سریعا ماموران کلانتری 128 تهران نو جهت صحت و سقم موضوع به محل اعزام شدند.
پس از حضور ماموران در محل تعدادی از شهروندان به آنان مراجعه و اظهار داشتند: راکب و سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت که لباس مشکی به تن داشتند، به وسیله چماق اقدام به تخریب خودروهای شهروندان کردند و سپس از محل متواری شدند.
در ادامه با عنایت به حساسیت موضوع پرونده ای در این رابطه تشکیل و تحقیقات ماموران از سرگرفته شد.
ماموران با انجام اقدامات ویژه پلیسی و بهره گیری و منابع اطلاعاتی موفق شدند، پس از 20 ساعت عملیات فشرده متوجه شوند، متهمان مجددا قصد دارند به فلکه لوزی مراجعه و اقدام به ایجاد رعب و وحشت در محل نمایند که سریعا ماموران در محل کمین کردند و در ساعت 23 و 10 دقیقه توانستند دو شرور به نام های «مهران» و «ارسلان» را دستگیر کنند.
سرهنگ ابوالقاسم باقری شاد سرکلانتر یازدهم پلیس پایتخت با اعلام این خبر، افزود: متهمان حین دستگیری و زمانی که خود را در محاصره پلیس دیدند با چماق به سمت ماموران حمله ور شده و قصد صدمه زدن به پرسنل کلانتری را داشتند که با اقدام ضربتی عوامل تجسس کلانتری زمینگیر شده و تحت الحفظ به پایگاه منتقل شدند.
از نامبردگان یک قبضه قمه و چماق کشف شد و در نهایت پرونده جهت تحقیقات بیشتر در اختیار پایگاه چهارم پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.
منبع: جام جم
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
