بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵

چشم بورسی‌ها به تدبیر دولت/ نشست مردان اقتصادی کابینه برای حمایت از تولید

کد خبر : ۱۲۶۹۳۳
به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، روز گذشته به دنبال وضعیت نامساعد بازار سهام فعالان بازار در جلسه‌ای با 3 تن از وزرای کابینه دولت تدبیر و امید به جلسه رفتند تا تدبیری برای این روزهای بازار اندیشیده شود.

بر اساس این گزارش در این جلسه اتفاقاتی رخ داده که گویا وضعیت بازار را به حالت تعادل بازگرداند و یکی از مباحث مطرح شده در این جلسه حمایت از تولید و مباحث مربوط به شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی بوده است.

به گزارش فارس، روند معاملات امروز بازار سهام به دنبال برگزاری چنین جلسه‌ای به شکلی متعادل پیگیری می‌شود و صف فروش سنگین از اکثر نمادها برچیده شده است.

در این جلسه وعده داده شده تا برای حمایت از تولید تدابیری جدی اتخاذ، به طوری که آثار آن در بورس مشاهده شود و همچنین موضوع پتروشیمی‌ها و خوراک، ابهامات پالایشگاه‌هاو سایر صنایع مهم بازار سهام از جمله مواردی بود که در این جلسه وزرای مرتبط درباره آن اظهارنظر کرده و قول مساعد برای تغییر شرایط و رفع ابهامات دادند.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر