{mosimage}بر اساس مطالعه «مدیران عامل جهانی» شرکت IBM که به عنوان جامع ترین گزارش تحلیلی از مدیران عامل شرکتهای مطرح جهان به حساب می آید، تعداد مدیرانی که معتقد به تغییرات اساسی در آینده هستند به شدت افزایش یافته است.

"> مدیران عامل جهانی معتقد به تغییر آینده

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۹

مدیران عامل جهانی معتقد به تغییر آینده

{mosimage}بر اساس مطالعه «مدیران عامل جهانی» شرکت IBM که به عنوان جامع ترین گزارش تحلیلی از مدیران عامل شرکتهای مطرح جهان به حساب می آید، تعداد مدیرانی که معتقد به تغییرات اساسی در آینده هستند به شدت افزایش یافته است.

کد خبر : ۱۲۸۷۴
مدیران عامل جهانی معتقد به تغییر آینده

گروه بین الملل بورس نیوز- بر اساس مطالعه «مدیران عامل جهانی» شرکت IBM که به عنوان جامع ترین گزارش تحلیلی از مدیران عامل شرکتهای مطرح جهان به حساب می آید، تعداد مدیرانی که معتقد به تغییرات اساسی در آینده هستند به شدت افزایش یافته است.

در این گزارش ، بیشتر مدیران عاملی که مورد مصاحبه قرار گرفتند، معتقدند که تغییرات اساسی در آینده فرصتی برای افزایش مزیت های رقابتی شرکتهای متبوعشان به حساب می آید. در مجموع حدود 83درصد از مدیران، معتقد به تغییرات اساسی در آینده هستند که این میزان از دو سال پیش تا کنون 28 درصد افزایش یافته است. در عین حال مدیران عامل توانایی خود در مدیریت کارای تغییرات را با روند رو به رشدی بسیار کند ارزیابی می کنند. آنها قابلیت شرکتهای خود را برای مدیریت تغییرات 22 درصد کمتر از انتظارات مدیران تخمین می زنند.

عمده مدیران عامل معتقدند که اساس تغییرات آتی متوجه مشتریان شرکتهایشان است. آنها مشتریان را به دو گروه کلی «تشنه اطلاعات» و « دارای دید اجتماعی» تقسیم کرده و معتقدند که بیشتر سرمایه گذاری های اساسی شرکتها باید متوجه پاسخ به نیاز این دو گروه باشد.

مطالعه «مدیران عامل جهانی» شرکت IBM که تحت عنوان رسمی « بنگاه های آینده» منتشر�می شود، بر اساس مصاحبه حضوری با 1130 مدیر عامل از 40 کشور در 32 صنعت مختلف به بررسی تاثیرات چالش های پیش روی مدیران در آینده می پردازد.

مشتریان «تشنه اطلاعات» به آن دسته آن مشتریان اطلاق می شود که طالب انواع مختلف اطلاعات هستند و در موارد بسیاری نیز اطلاعات کسب شده را منتشر می نمایند. به عبارتی آنها تبدیل به تولید کننده اطلاعات می شوند وبه این ترتیب می توانند تاثیر زیادی را بر سایر مخاطبین شرکت داشته باشند.

این در حالی است که بسیاری از مدیران عامل معتقد به افزایش 22 درصدی سرمایه گذاری ها در سه سال آینده جهت رسیدگی به امور مشتریان «تشنه اطلاعات» هستند. در عین حال آنها بیان می کنند که انتظارات گروه دیگری از مشتریان پیرامون مسئولیت های اجتماعی مرتبط در حال افزایش است. این گروه به شدت بر تقاضای کالاها و خدمات اجتماعی تاثیر می گذارند.

مدیران عامل در این مطالعه از افزایش 25 درصدی سرمایه گذاری ها برای پاسخ به نیاز مشتریان «دارای دید اجتماعی» سخن گفته اند.

اطلاعات مورد نیاز مطالعه اخیر بوسیله شرکت IMB در اواخر سال 2007 و ماههای آغازین سال جاری جمع آوری شده است. مصاحبه شوندگان نیز از میان مدیران عامل شرکتهای دولتی و خصوصی در موقعیت های جغرافیایی مختلف بوده اند.

19 درصد از شرکتهای مورد مطالعه بیش از 50 هزار پرسنل و 22 درصد از آنها نیز کمتر از هزار پرسنل را در اختیار داشته است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر