شانا:با شتاب گرفتن عملیات اجرایی فاز 12 پارس جنوبی، بیش از 25 هزار نیروی انسانی جذب صنعت نفت می شوند.
مهندس سیف الله جشن ساز در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار داشت: عملیات اجرایی فاز 12 پارس جنوبی در 3 مرحله انجام می شود و برای این منظور نیاز است 25 هزار نیروی انسانی جذب صنعت نفت شوند.
وی با اشاره به تغییراتی که در ساختار ستاد تبصره 13 رخ داده است، افزود: این ستاد به قانون برنامه چهارم مربوط می شد که با پایان یافتن این برنامه اکنون به شکل دیگر و با حکم رئیس جمهوری فعالیت می کند.
جشن ساز تصریح کرد: با تغییرات ایجاد شده، نقش وزارت نفت در سیاست گذاری افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در باره توسعه صنعت حفاری گفت: بخشی از این دکل ها در اختیار شرکت ملی حفاری است که در مناقصه، برنده آنها مشخص شده و تعدادی دیگر نیز در اختیار شرکت کالای تهران است که برنده های مناقصه آنها نیز مشخص شده و تعدادی دیگر هم در اختیار شرکت حفاری شمال و بخش خصوصی است که در مرحله مشخص شدن برنده های مناقصه ها است.
وی با بی تاثیر خواندن تحریم ها در تولید نفت ایران افزود: متوسط تولید نفت در سال گذشته 4 میلیون و 102 هزار بشکه بود که امسال این رقم به 4 میلیون و 180 هزار بشکه رسیده و نشان دهنده این است که وزارت نفت با قدرت و سرعت به کار خود ادامه می دهد.
جشن ساز پیش بینی کرد متوسط میزان تولید نفت در سال جاری به 4 میلیون و 270 هزار بشکه در روز افزایش یابد.
