جذب سرمایه گذاران جدید در معدنی املاح ایران
{mosimage}شرکت معدنی املاح ایران(سهامی عام) جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام خود را با دستور جلسه تصویب صورت های مالی در ساعت 15 روز چهارشنبه 25 اردیبهشت 87 باحضور 5/95 درصد سهامدار برگزار کرد و مجمع با تصویب سود هر سهم 1380 ریال خالص به کار خود پایان داد.
{mosimage}شرکت معدنی املاح ایران(سهامی عام) جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام خود را با دستور جلسه تصویب صورت های مالی در ساعت 15 روز چهارشنبه 25 اردیبهشت 87 در محل باشگاه بانک رفاه واقع در تهران – خیابان تابناک، خیایان ولنجک، کوچه ششم ، پلاک 9 به ریاست مهندس شایانی و با دو ناظر جناب آقایان حافظ و مهندس محمد کاظمی خالدی با دبیری مهندس ساداتی و حضور 5/95 درصد سهامدار برگزار کرد و مجمع با تصویب سود هر سهم 1380 ریال خالص به کار خود پایان داد.
بنا بر گزارش خبرنگار بورس نیوز شرکت معدنی املاح ایران در حال حاضر بزرگترین تولید کننده پودر سولفات سدیم در منطقه خاورمیانه است که علاوه بر تامین نیاز صنایع داخلی خصوصاً واحدهای تولید کننده پودرهای شوینده و شیشه سازی بخشی از محصول تولیدی خود را به بازارهای منطقه صادر می کند. صادرات شرکت در سال گذشته با افزایش 256 درصدی به حدود یک و نیم میلیون دلار رسیده است.
شرکت در سال 1386 به عنوان تولید کننده برتر و همچنین واحد نمونه کیفی در سطح ملی شناخته شد.
آزمایشگاه های نمک و سولفات شرکت به عنوان آزمایشگاه های همکار در سطح کشور از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران معرفی شده است.
مهندس علی اکبر ساداتی مدیرعامل شرکت گفت: در استان سمنان معدنی یافته ایم که بی نظیر است و طول عمر شرکت در منطقه سمنان را به سه دهه خواهد رساند. مهندس ساداتی همچنین طول عمرمعدن استان مرکزی را 50 سال اعلام کرد و اظهار داشت با وجود چنین منابعی روند رشد شرکت قطعی است.
در پایان مجمع مهندس محمد کاظمی خالدی مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری صدر تامین و ناظر مجمع شرکت معدنی املاح ایران ضمن قدرانی از زحمات مدیریت و کارکنان شرکت معدنی املاح ایران خبری جالب را اعلام کرد.
مهندس کاظمی خالدی گفت: در نظر داریم که سهام شرکت های سودده را در بازار سهام عرضه کنیم تا بتوانیم سرمایه گذار جدید جذب کنیم.
مهندس خالدی در ادامه اظهار داشت: ما تاکنون شاهد آن بوده ایم که قیمت سهام بعضی شرکت ها بادکنکی افزایش یافته و حتی سهام خود را تا 500 تومان فروخته اند و امروز همان سهم 500 تومانی را به 40 تومان رسانده اند اما ما سهام شرکت های خود را با قیمت واقعی عرضه می کنیم تا اعتماد و اطمینان را به سرمایه گذاران باز گردانده و اطمینان داشته باشید سود سرمایه گذاری در سهام شرکتهای عرضه شده از سوی ما واقعی و حقیقی باشد.
شایان ذکر است کارخانه تولید نمک تصفیه شرکت معدنی املاح ایران با ظرفیت چهل هزار تن در سال در مهرماه 1383 به بهره برداری رسید. طراحی و تامین ماشین آلات و تجهیزات و سیستم کنترل این کارخانه توسط شرکت اسپانیایی HPD Products-USF و بر اساس تکنولوژی روز اتحادیه اروپا انجام گریده است کلیه تجهیزات واحد تبخیر از آلیاژهای مخصوص مونل،تیتانیم و اورانوس ساخته شده است که در مقابل محلول نمک کاملاً مقاوم می باشد. تولیدات این شرکت نمک تصفیه با افزودنی آنتی کیک برای صنایع غذایی و نمک با افزودنی آنتی کیک و ید برای نمک سفره می باشد.
این شرکت برای هردو تولید فوق دارای پروانه استاندارد از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و پروانه بهره برداری و ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد. این شرکت از سال 1384 موفق به اخذ گواهینامه سیستم تلفیقی مدیریت کیفیت ISO9001– 9002 و مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP) از موسسه توقف آلمان برای نمک تولید خود گردیده است.
فرآوری و روش تولید
نمک ماده ای است غذایی که طعم شور آن در طبیعت بی نظیر و بی بدیل است و با هیچ ماده طبیعی یا مصنوعی دیگری قابل جایگزینی نیست. نمک غیرممکن است زیرا مهم ترین عامل انتقال پیام های عصبی از مغز به اعضا همچنین انقباض قلب و دیگر ماهیچه های بدن چیزی نیست مگر موجود نمک در بدن جانداران، به همین علت نمک را یکی از پنج عنصر مهم حیات محسوب می نمایند.
اگرچه نمک به وفور در طبیعیت به صورت جامد یا محصول جامد یا محلول وجود دارد ولی به ندرت به صورت کاملاًٌ خالص یافت می شود و همواره ناخالصی هایی مانند مواد نامحلول، گچ ، املاح منیزیم و فلزات سنگین مانند سرب و جیوه وارسنیک در آن یافت می شود. ناخالصی های گچ و منیزیم و مواد نامحلول درنمک اگرچه به تنهایی و به میزان ناچیز، زیاد مضر و سمی نیستند ولی اولاً مقدار آنها در نمک معمولاً زیاد است و ثانیاً وجود این ناخالصی ها علاوه بر ایجاد ناراحتی های کلیوی و کبدی درنمک باعث می گردد که شوری نمک کمتر احساس شود و همین امر باعث مصرف بیشتر نمک می گردد که از نظر بهداشتی مطلوب نمی باشد.
ناخالصی های فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و آرسنیک اگرچه به میزان کم درنمک های معدنی وجود دارند ولی به علت خاصیت تجمع تدریجی آنها در بافت های بدن در دراز مدت بسیار مخرب خواهد بود و مسمومیت های مزمن و عوارض مختلفی برای بدن ایجاد می نماید. به همین دلیل توصیه می گرددکه حتماً نمک تصفیه شده و عاری از هر نوع ناخالصی مصرف گردد.
روش کار در کارخانه تصفیه نمک این شرکت شامل مراحل ذیل می باشد:
1.آسیاب کردن نمک و انحلال آن در آب و تهیه محلول اشباع نمک
2.اضافه کردن مواد شیمیایی برای راسب کردن کامل کلسیم و منیزیم و خارج نمودن کلیه مواد نامحلول
3.تبخیر محلول اشباع نمک و تولید بلور (کریستال های ) خاص نمک جداسازی آنها توسط سانتریفیور افقی دو مرحله ای
4.شستشوی نهایی کریستال ها در سانتریفیورژ و اضافه کردن مواد افزودنی آنتی کیک و ید.
5.خشک کردن کریستال های نمک در خشک کن با استفاده از هوای گرم و انتقال نمک خشک شده به سیلورهای ذخیره که از استینلس استیل ساخته شده است
6.�بسته بندی نمک توسط ماشین های تمام اتوماتیک
مشخصات نمک تولیدی
حداقل خلوص 5/99 درصد
فاقد مواد نامحلول و فلزات سنگین و سمی
رطوبت: کمتر از 1/0 درصد
کلسیم: کمتر از 300 میلی گرم در کیلوگرم نمک(PPM)
سولفات: کمتر از 2/0 درصد
میزان ید: 10+ - 40 میلی گرم در کیلوگرم نمک
میزان مواد ضد کلوخه: 10 میلی گرم نمک دانه بندی متوس : 40 مش(350 میکرون)
بسته بندی
نمک تولیدی این شرکت با نام تجاری تابان توسط ماشین های تمام اتوماتیک پولی اتیلن 550 گرمی
سلفون صدفی در اوزان 500 و 1000 گرم (داخلی) و 650 و 750 گرمی(صادراتی)
کیسه پلاستیکی دسته دار 5/2 کیلو گرم
کیسه های دو لایه 25 کیلو گرم جهت صنایع غذایی
کیسه جمبوبگ ضد آب یک تنی جهت مصارف عمده و صنعتی
کنترل کیفی محصول
این شرکت به منظور اندازه گیری ناخالص های سنگ نمک ورودی به کارخانه و نیز کنترل مواد واسطه ای در جریان تولید، آزمایشگاه مجهزی دایره نموده است که امر کنترل کیفی محصول تولیدی را مداوما انجام می دهد.
شایان ذکر است که تاکنون 14 جزوه استاندارد برای تعیین مشخصه های نمک تصیفه چاپ و توزیع گردیده است و مهم ترین وظیفه واحد آزمایشگاه اندازه گیری مشخصه های استاندارد در نمک تصفیه تولیدی و انطباق آن با تولیدات شرکت می باشد مهمترین قسمت کنترل کیفی نمک طعام بررسی آلودگی های فلزی آن می باشد. این آلودگی ها اگرچه ممکن است به مقدار ناچیز در نمک وجود داشته باشد ولی به علت ایجاد نامطلوب و مسمومیت حائز اهمیت است.آزمایشگاه این شرکت مجهز به دستگاه جذاب اتمی (240-Atomic Absobsion AA) می باشد که می تواند کلیه ناخالصی ها و به ویژه فلزات سنگین و مضره از قبیل سرب، جیوه و آرسنیک را در حد PPM (میلی گرم در کیلو گرم نمک) اندازه گیری و اندازه گیری می نماید.
{mosimage}
{mosimage}
{mosimage}
