بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۶
کد خبر : ۱۳۳۶۵۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمود ضیائی‌فرد، دبیر کل روابط عمومی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، در گفتگو با خبرگزاری میزان درباره دیدگاه برخی کارشناسان، مبنی بر اینکه «استفاده از چادر برای زنان زندانی، ضد تبلیغ محسوب می شود»، گفت: موضوعی که به تازگی درباره استفاده از چادر برای زنان زندانی مطرح شده است، مسئولان و مقامات مختلف نیز در سال های گذشته مطرح کرده بودند و به قطع، این موضوع از سر دلسوزی مطرح می شود.

مدیر کل روابط عمومی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، با بیان اینکه حساسیت موجود در جامعه در خصوص استفاده از چادر برای زنان زندانی در سازمان زندان ها نیز وجود دارد، گفت: بر همین اساس، لباس فرم مخصوص زنان زندانی در قالب مانتو، شلوار و مقنعه با همان رنگ و شکل لباس مردان زندانی طراحی شد.
علت اینکه اعتبار لازم برای استفاده از این لباس ها تامین نشد، نتوانستیم آن را به صورت گسترده و وسیع عملیاتی کنیم اما در برخی استان ها از این لباس های فرم استفاده می شود.

مدیر کل روابط عمومی سازمان زندان ها تصریح کرد: اینکه چادر، حجاب برتر است و باید حرمت آن رعایت شود، حرف بسیار درستی است و مورد تائید همگان قرار دارد، اما نباید به این موضوع از یک بعد نگاه کرد، زیرا در آن صورت در نتیجه گیری دچار اشتباه می شویم.

ضیائی‌فرد افزود: ما برای افرادی که وارد زندان می شوند برنامه های مختلف اصلاح و تربیتی طراحی و اجرا می کنیم و معتقدیم این افراد، وقتی آزاد می شوند، باید شرایط و ارزش های قانونی، دینی و اجتماعی را به طور کامل رعایت کنند.

چادر در زندان اجباری نیست

مدیر کل روابط عمومی سازمان زندان ها تصریح کرد: البته این مسئله لزوما به آن معنا نیست که هر زن یا مردی که وارد زندان می شود، مسائل اخلاقی دارد.

به گفته ضیائی‌فرد، برابر آمارهای موجود هم اکنون 60 درصد زندانیان زن در زمینه مواد مخدر، 20 درصد در زمینه مسائل مالی و فقط 10 درصد در زمینه مسائل اخلاقی در زندان به سر می برند.

وی تاکید کرد: همان طور که نمی توانیم زنان زندانی را مجبور به استفاده از چادر کنیم، نمی توانیم آنها را از چادر سر کردن منع کنیم، چون معتقدیم این کار با کرامت انسانی زندانیان، مغایرت دارد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور افزود: دین اسلام، حرمت فراوانی برای دادگاه قائل شده و طبیعی است که زندانی، وقتی به زندان اعزام می شود، باید حرمت دادگاه را با حفظ شئون اسلامی رعایت کند.

وی درباره ادعای یکی از اعضای شورای فرهنگی اجتماعی زنان مبنی بر اینکه این شورا نامه ای را در خصوص استفاده از چادر برای زنان زندانی به سازمان زندان ها ارسال کرده اما تا کنون پاسخی دریافت نکرده است گفت: چنین نامه‌ای تا کنون ارسال نشده یا هنوز به دست ما نرسیده است.

ضیائی فرد همچنین با تاکید بر اینکه استفاده از چادر برای زنان زندانی الزامی و اجباری نیست، گفت: اگر لباس زنان زندانی در هنگام اعزام به دادگاه زننده و مندرس نباشد، الزامی برای پوشیدن چادر برای آنها وجود ندارد.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر