بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۰

ایسنا: اول آذرماه، روز بورس نام‌گذاری شد

کد خبر : ۱۳۳۸۱
ایسنا: اول آذرماه، روز بورس نام‌گذاری شد

نائب رییس شرکت بورس: اختصاص یک روز برای بورس اهمیت قایل شدن برای بازار سرمایه کشور است

نائب رییس شرکت بورس نام گذاری روز بورس در اول آذر را مورد توجه قرار داد و گفت: در اول آذر 1384 قانون بازار اوراق بهادار تصویب و در دوم آذر به تایید شورای نگهبان رسید.

نصرالله برزنی در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پی اختصاص اول آذر به نام روز بورس اهمیت قایل شدن برای بازار سرمایه کشور را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته و بازارهای نوظهور مهمترین فعالیت‌های اقتصادی از نظر حجم و تعداد نیروهای انسانی در این بخش تعیین شده و طیف وسیعی از فعالیت‌های خدمات مالی و دارایی‌های مالی در بازار سرمایه صورت می گیرد.

وی اطلاع رسانی بیشتر و فرهنگ سازی را مهمترین اقدام در راستای روز بورس ذکر کرد و افزود: باید بسترهای لازم برای توسعه بازار سرمایه فراهم شده و امکانات سرمایه‌گذاری و فرصت‌ها برای اقشار وسیع‌تری از مردم صورت گیرد.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: مثلا در عربستان 92 درصد حجم معاملات اشخاص حقیقی انجام داده و در یک مورد عرضه اولیه سهام پتروشیمی 9 میلیون نفر از 24 میلیون جمعیت عربستان در این عرضه سرمایه‌گذاری کردند.

مدیرعامل کارگزاری بانک اقتصاد نوین تصریح کرد: یکی از اقدامات دیگری که می‌تواند به گسترش فرهنگ سهام‌داری کمک کند پرداخت سهام عدالت است زیرا با این امر افرادی که سهام عدالت دریافت کردند بعد از دو سال امکان معامله سهم به آنان داده می‌شود که این امر در گسترش فرهنگ سهامداری بسیار موثر است.

برزنی اظهار کرد: بیشترین فعالیتی که می‌تواند به گسترش فرهنگ سهامداری و افزایش سهم معاملات کمک کند بازدهی مناسبی است که سرمایه گذاری‌ها می‌تواند برای مردم داشته باشد و مهمترین نوع تبلیغی که می‌تواند در این امر صورت گیرد فرهنگ سازی رفتاری است که دولت برای عرضه سهام پیش می‌گیرد و این امر جاذبه‌ سرمایه‌گذاری و بازده عرضه را افزایش داده و این خود بهترین برنامه‌ای است که به موفقیت اهداف گسترش فرهنگ سرمایه گذاری کمک می‌کند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر