بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷

ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون

کد خبر : ۱۳۴۰۹۸
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند.

ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد.

پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد.

ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند.

سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است.

ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

مشخص نیست که آیا صداوسیما در برنامه ای برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج چنین نوع رفتار و پوششی را دنبال می کند؟ آیا صداوسیما بازخوردی از تاثیر پخش چنین برنامه های ترویجی می گیرد و بر مبنای آن عمل می کند؟
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
بابا به پوشش اینا هم کار دارن ملت ؟ چیکارشون دارید بذارید اینجوری بپوشن
masoud
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
ازادی یعنی اینکه احترام گذاشته بشه به هر نوع سلیقه . اما از نظر دینی جلب توجه کار درستی نیست حالا به هر صورت
حسن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۹
چکارشون دارید بزارید هر کی هر عثیده ای دارد داشته باشد ( فرمونده پیامبر )

مشکل مملکت که این چیزا نیست ( فساد و اختلاس و .....................
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۳
نه بي بند وباري خوبه نه تحجر اعتدال بهترين راه ممکن
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۱
افراطی گرایی در پوشش.
محمد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۴
بابا شما معلوم نیست خودتون هم چی می خواید اگه خانمی یکم موهاش بیرون باشه میگید بیحجابی رو ترویج میکنه اگه هم مثل این بنده خدا حجابشو رعایت کنه میگید پوشش عجیب .