بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۹

ازدواج یک فرماندار 84 ساله با دختر 32 ساله

کد خبر : ۱۳۴۱۱۸

ادواردز در دورانی که به خاطر رشوه خواری و اخاذی در زندان فدرال به سر می برد با وی آشنا شد.
ادواردز، فرماندار دموکرات سابق لوییزیانا ۳ دهه ۱۹۷۰، ۸۰ و ۹۰ فرماندار این کشور بود.”ترینا گریمز” دختر ۳۲ ساله ای که زمانی با ادواردز در یک زندان به سر می برد دلیل خود را برای انتخاب وی به عنوان همسرش ذکر نکرد/جام

ولی ادواردز معتقد است که در سال های اخیر آن ها از طریق نامه با هم در تماس بودند و در آخر هفته و تعطیلات به دیدن هم می رفتند و در زندان بود که عاشق هم شدند.

ادواردز در چهارمین دوره فرمانداری خود در دهه ۱۹۹۰ به خاطر رشوه خواری به زندان محکوم شد و ۸ سال از عمرش را در آن سپری کرد.

"گریمز” سومین همسر فرماندار سابق لوییزیانا به شمار می رود که ازدواج آن ها به طور خصوصی و روز جمعه در هتلی در لوییزیانا و در جمع شمار اندکی از دوستان و خانواده آنها برپا شد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یک ایرانی عاشق ایران
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۰
خوب حالا کارکنان فارسی زبان و خود فروخته شبکه کثیف صدای آمریکا (voa) و شبکه لجنه من وتو کجا هستن که بیان یک گزارش از اختلاف سنی ۵۲ سال بین زن و شوهر را گزارش کنند کما اینکه چند وقت پیش برای پایین بودن سن ازدواج دختران در ایران گزارش تهیه میکردن.سالومه برگرد به ایران.