بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵
عضو شورای فرهنگ عمومی کشور:

برطرف نشدن نیاز جنسی عامل بیشتر طلاق‌ها است

عضو شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: عامل بیشتر طلاق‌ها ناشی از برطرف نشدن نیاز جنسی همسران است.
کد خبر : ۱۳۵۴۵۶

به گزارش ایسنا، ابراهیم فیاض با اشاره به اینکه برگزاری مراسم‌هایی مانند جشنواره زوج خوشبخت موجب جلوگیری از گسترش فرهنگ منحرف غرب است، عنوان کرد: ایجاد ارتباط مستمر با مخاطبان چنین جشنواره‌هایی باعث تبادل افکار و تغییر مثبت فرهنگ عمومی میان زوجان در مورد مسائل جنسی می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین نیاز برای تشکیل زندگی مشترک را برآوردن نیازهای عاطفی و پاسخگویی به نیاز جنسی زن و مرد دانست و اظهار کرد: متأسفانه به دلیل تفکر متفاوت در خصوص جایگاه زن و مرد بحران‌های جدی را در خانواده شاهد هستیم.

این جامعه شناس اضافه کرد: برآورده نشدن نیازهای عاطفی و جنسی زن و مرد موجب به وجود آمدن احساس عدم خوشبختی و در نهایت طلاق در خانواده‌ها به می‌شود.

فیاض آموزش و تبیین مسائل جنسی را مهم‌ترین راه در پایداری خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: در حال حاضر تکنولوژی و فناوری‌ها در مورد برآوردن مسائل جنسی در جامعه وجود داشته اما دانش استفاده از این تکنولوژی‌ها وجود ندارد و آگاهی مردم در این زمینه در سطح کم است.

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی کشور باید در زمینه آموزش مسائل جنسی هر چه سریع‌تر در این زمینه ورود پیدا کند، بیان کرد: اگر زوج‌های جوان با آموزش‌های لازم در زمینه مسائل جنسی آشنایی نداشته باشند در درازمدت وجود خانواده‌هایی بحرانی و متزلزل در جامعه افزایش می‌یابد.

عضو شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: عدم شناخت زن و مرد در خصوص زبان‌شناسی جنسی از دیگر مسائلی است که مشکلات عمده‌ای را در خانواده‌ها به وجود می‌آورد و این مسئله به مرور باعث می‌شود زن و مرد نیازهای روحی و روانی یکدیگر را متوجه نشده و در شخصیت و وظایف یکدیگر دچار سوء‌تفاهم شوند.

وی با تاکید بر اینکه برای حل معضل بحران روانی در جامعه باید روانشناسی جنسی را تبیین کنیم، تصریح کرد: آموزش‌های جنسی به افراد باید از سن بلوغ به صورت جامع و گسترده شکل بگیرد و این امر وظیفه مراکز آموزشی ما از قبیل وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و نهادهای آموزشی است.

فیاض با اشاره به اینکه آموزش گناه جنسی از دیگر مسائلی است که باید نسبت به آموزش آن به دختران و پسران اهتمام ویژه‌ای داشت، افزود: به دلیل وجود حساسیت در خصوص اخلاق جنسی، این مسئله باید پیش از ازدواج به دختران و پسران آموزش داده شود.

وی برگزاری جشنواره زوج خوشبخت و جشنواره‌هایی از این قبیل و ایجاد ارتباط مستمر با مخاطبان آن را باعث تبادل افکار و تغییر مثبت فرهنگ عمومی میان زوجان در مورد مسائل جنسی دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی و آموزش مسائل جنسی در قالب کارگاه‌های فعال و پویا به خودی خود موجب جلوگیری از فرهنگ منحرف غرب شده و مشکلاتی که از فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای نشأت می‌گیرد را حل می‌کند.

ششمین دوره جشنواره زوج خوشبخت 24 مهرماه با حضور 5000 زوج خوشبخت در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۳
این موضوع در زندگی مشترک بسیار مهم هست.
313
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۵
همه یاد گرفتن حرف بزنن دریغ یه ذره حرکت و کار عملی .