خبرگزاری ایسنا - امیر خلوصی:سه پسر عقبافتاده، یک برادر معلول، یک مادر نابینا و همسری که سالهاست نیست، میشود تمام دارایی «طاهره عشقی» که چیزی به اسم یک «خانواده» را در شهرک «مرتضی گرد» سرپرستی میکند.
«امیر» و «رضا» و «غلامرضا» که او را «قلی» صدا میزنند، سه جوان عقبافتادهای هستند که با داییشان «حبیب» میشوند چهار مرد عقبافتاده. آنان عملا نمیتوانند نانآور باشند چون کار چندانی از آنان برنمیآید و اگر هم بربیاید، نان چندانی بابت کارشان درنمیآید. گهگداری اگر همسایهای یا آشنایی، کاری در حد و اندازههای حمالی داشته باشد، برایش انجام میدهند؛ شاید پولی به اندازه خرید چند نان دستشان بیاید.
مادر نابینا، تا آنجا که جا داشته پیر و شکسته است. سن و سالش را هم یادش نیست. این را وقتی میتوان فهمید که «طاهره» برای گفتن سن او از مادر میپرسد «مامان یادته چند سالته؟» و او یادش نمیآید. «یاد»های مادر از یادش رفته است. بقیه هم همینطور. «طاهره» هم فقط یادش میآید که شاید 15 سال یا بیشتر از روزی میگذرد که شوهرش از خانه بیرون رفت و آنها را با همه نداشتههایشان تنها گذاشت.
شاید خوشبختترینشان «فاطمه» بوده است که به خاطر سالم بودن، خانوادهای سالها قبل سرپرستیاش را قبول کردهاند و حالا دیگر در آستانه ازدواج است.
از قوم و خویش و فامیل، چیزی در حد «هیچ» دارند و از نظر درآمد و منبع تامین زندگی، چیزی در حد کمتر از «هیچ». دو اتاق با یک حیاط کوچک، جایی است که روزها و روزمرگیهای این خانواده در آن جان میکنند تا شب شوند و این از خوشاقبالی آنان بوده که از وقتی که به «مرتضی گرد» پا گذاشتهاند، در همین خانه بودهاند و کسی هم مدعی نشده است که «اینجا مال ماست!»
در حال حاضر برای این خانواده اهل حوالی سراب، یک غذای ساده هم تقریبا نوعی تجمل است که میتوانند از خیرش بگذرند. تفریح و بهداشت را هم که اصلا بیخیال. اگر پولی از طرف عابری یا کسی که از وضعشان باخبر است به دستشان برسد، با آن نان خالی میخرند و چند نفری میخورند تا نمیرند.
یکی میگوید: «داریم این در اون در میزنیم تا شاید اگه خدا خواست بتونیم یه دستگاه سبزیخردکنی واسشون بگیریم لااقل بتونن باهاش یه بخور و نمیری در بیارن».
کمیته امداد، بهزیستی، شورای شهر، شهرداری و ... از جمله سازمانها و نهادهایی هستند که همت کردهاند و نه «ماهی» به این خانواده دادهاند و نه آنان را با «ماهیگیری» آشنا کردهاند. شاید میخواهند اینها روی پای خودشان بایستند!
شهرک مرتضیگرد، جایی کمی پایینتر از ناف تهران، در محدوده منطقه 19 پایتخت، از شمال به ضلع جنوبی بزرگراه آزادگان، از شرق به شهرک علیآباد قاجار از توابع شهر چهاردانگه، از غرب به شهرک گلریز و اتوبان خلیج فارس و از جنوب به زمینهای ارتش و اراضی عباسآباد از توابع بخش آفتاب منتهی میشود.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه
هر کس مایل بود با بنده تماس بگیرد تا هم حضوری به این خانواده رسیدگی کنیم و هم در حد وسعمان کمک
وای اگر از پس امروز بود فردایی
**************
وای بر ما وای بر ما وای برما
فردای قیامت چه جوابی میتوان داد؟
اگه داری و کمک نمیکنین به زودی پس از مرگ جوابگو خواهید بود.
الهی ریشه فقر از این مملکت کنده بشه.
به صدقه باور دارید ؟
دوستانتان چطور ؟
فامیل و خانواده ؟
فرض کنید از ایرانیها فقط دومیلیون نفر در روز دویست تومان هر یک صدقه بدهند.
میشود روزی چهارصد میلیون تومان ...
نقل از جام جم آن لاین :
به ازای هر 11 نفر یک صندوق صدقه وجود دارد
آمار رسمی کمیته امداد می گوید تا پایان سال 90، شش میلیون و 678 هزار صندوق صدقات در نقاط مختلف ایران نصب شده یا در میان مردم و ادارات دولتی، نهادهای انقلابی و دیگر بخش های جامعه توزیع شده است.
بنابر اعلام سال 90 از این میزان صندوق صدقه نزدیک به 146 میلیارد تومان جمع آوری شده که نسبت به سال قبل از آن نزدیک به 4/8 درصد افزایش داشته است. سهم هر صندوق نزدیک به 21 هزار و 800 تومان بوده است. به این ترتیب در هر روز سال نزدیک به 60 تومان در صندوق ها ریخته شده است. تقسیم رقم کلی بر میزان جمعیت کشور هم نشانگر این است که به ازای هر نفر نزدیک به 2000 تومان و به ازای هر خانوار نزدیک به 7000 تومان در هر صندوق ریخته شده است. (جمعیت کشور 75 میلیون نفر و تعداد خانوارها 21 میلیون نفر فرض شده است)
درآمد 700 میلیارد تومانی کمیته امداد
البته صدقه جمع آوری شده توسط کمیته امداد فقط از طریق صندوق های صدقات نیست. مجموع درآمد کمیته امداد در سال 90، نزدیک به 700 میلیارد تومان بوده است. مثلا از این مبلغ نزدیک به 85 میلیارد تومان از مواردی چون هدایا و نذورات ماه رمضان، فطریه و کفاره در عید فطر، هدایا و نذورات در عید قربان، طرح زکات، جشن نیکوکاری و جشن عاطفه ها و در عین حال کمک مستقیم افراد خیر به دست آمده است.
به علاوه، کمیته امداد مجتمع های اقتصادی فراوانی هم در سراسر کشور دارد که برای این کمیته اقدام به درآمدزایی می کنند. کمیته امداد سال 90 از این طریق هم نزدیک به 120میلیارد تومان درآمد داشته است.
..... کد خبر : 1302210142771156880 تاریخ : چهارشنبه 20 آذر 1392
لیاقت ندارین سیاه نمایی نکنین اونی که اینقدر راحت دو دو تا چهار تا میکنه یه اماری هم از افراد تحت تکف کمیته امدا و اقداماتش بده که خدای ناکرده یه عده قضاوت عجولانه نکنن.
یکی از دوستای ما صندوق درست کرده و داره کمک میکنه .
اگه فقط یه خورده از اون شکم که سیری نداره ببرین می تونین مشکل یکی رو حل کنین.
پول دارها با شما هستم ها
این قبیل حوادث برای آنها در حد شعاره ماهمه خوشبختیم احتمالا این عکسها هم فتو شاپه برای آنکه جامعه ما را فقیر نشان دهن و.....راستی دوستان اینها یارانه45هزار تومنی را پس انداز میکنند؟ یا در جای سرمایه گذاری کردن ؟یا بقول عزیزی برای منزلشان لوازم لوکس بخرند!!!!!!! انشا الله تا چند مدت حوصله کنند و دوام بیاورند سهام عدالتشان را که دادن اوضاع واحوالشان دگرگون خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به امید روزی که شاهد چنین تصاویر دلخراش وتاسف باری نباشیم. راستی این وسط آقا کامرا کم شد.
وبرابری وبرادری وصداقت وهمه چیز مجانی!!!اصلا" این خبر صحت ندارد. احتمالا" عکس فتوشاپه ویا مربوط به خانواد ه ای از پاریس , لندن وشاید واشنگتن باشد.!!این جا همه چیز درامن وامان.آسوده بخوابید که این خبر ازدروغ های رژیم صیهیونسیتی وبا همکاری ام ای 6 وسیا وموساد وبا همکاری رژیم های مرتجع عربی گرفته شده است.
دقيقا زمان انتخابات سال 1388 بنده بعنوان ناظر پاي صندوق شهر آفتاب(بهست زهرا) بوديم درست يادمه براي گرفتن راي مردم مناطق اطراف طي روز راي گيري دوبار مجبور بوديم با اتوبوس براي گرفتن راي به مرتضي گرد بريم چون به راي آن مردم نياز داشتيم تا مشتي محكم به دهان استكبار بزنيم
پس قرماندار و مسئوليني كه روز راي گيري حضور فعال به امثال اين مناطق دارند بعد از راي گيري چرا سري به مردم اين مناطق نمي زنند شايد صندلي مديريتي آنان خيلي چسبناك است كه توان بر خاستند ندارند
مطمئنم مسئولين بي درد روزي از نفرين اين مردم دردمند خواهند شد
کمي فکر کنيد !
اين نشان از چيست؟
چه کس ؟ و چه کساني مقصرند؟
بهتر نيست به خود بياييم و از خواب غفلت بيدار شوم ؟
اين دلواپسان کجايند ؟
پس دلواپس چه هستند؟