کد خبر : ۱۳۶۱۸۸
۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
در مبارزات سياسي و انتخاباتي معمولا گروهها و احزاب، نمادهايي را براي معرفي خود به مردم انتخاب مي كنند. از جمله اين نمادها انتخاب رنگها است و در اين رابطه روانشناسي رنگها به كمك احزاب و جناحهاي سياسي آمده و با مردم حرف مي زنند و پيامهاي انتخاباتي را به آنها مي رسانند. انتخاب رنگ بنفش از طرف روحاني و طرفدارانش معنا و مفهوم خاصي دارد كه تا حدود زيادي به روش و منش روحاني برمي گردد و بنظر مي رسد به شخصيت حسن فريدون(روحاني) بسيار نزديك است. روحاني شخصيتي است كه در سالهاي فعاليت سياسي در مجلس و شوراي امنيت و ديگر سمت ها داراي كارنامه ديپلماتيك هوشمندانه اما پيچيده و غيرشفاف مي باشد.

در حال حاضر در دولت روحاني و رفتارهاي شخص رييس جمهور اين هوشمندي، پيچيدگي و غيرشفاف بودن به وضوح ديده مي شود. روحاني خوب حرف مي زند، خوب تحليل مي كند، خوب آمار و ارقام ارائه مي كند و خوب شعار مي دهد ولي در عملكرد از روشهاي چندگانه، چندپهلو و چندوجهي به نفع خود استفاده كرده و بهره مي برد. تركيب دولت روحاني و مديران اجرايي كشور بسيار شبيه رنگ بنفش است. رنگ بنفش تركيبي است از چند رنگ تيره و روشن كه از خود شفافيت و اصالت نشان نمي دهد. هر بيننده با ديدن رنگ قرمز يا سفيد يا سياه در مورد شخصيت و روانشناسي آن رنگ مي تواند نظر روشني بدهد ولي بسياري از بينندگان از ديدن رنگ بنفش نمي توانند قضاوت صريح و روشني از خود نشان دهند و اين همان چيزي است كه در شخصيت روحاني و عملكرد 35 ساله وي به خوبي مشهود و واضح است.

روحاني و دولتش در برخي از مواضع سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي شبيه دولت احمدي نژاد است و در برخي از عملكردهاي ديگر شباهتهايي به دولت هاشمي و خاتمي دارد. روحاني در انتخاب مديران خود و نيز در ارائه برنامه ها و همچنين در عرصه شعار و سخنراني، تركيبي از رنگهاي روشن و تيره را بهم درآميخته و از آنها رنگ غيرشفاف بنفش را آفريده است! بنظر مي رسد اين پيچيدگي و غيرشفافيت هم از جهاتي خوب و هم از جهاتي بد است. فعلا براي قضاوت در مورد شخصيت و عملكرد روحاني و دولتش بايد كمي خويشتن داري و صبر پيشه كرد، زيرا به زودي در سالهاي آينده اين ابهام روشن و برملا خواهد شد.

مهدی آيتی – نماينده ادوار مجلس

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
گزارش مجامع
کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

کدام شرکت‌ها تا پایان آبان‌ماه به مجمع می‌روند؟

شرکت‌ها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

مجامع این ۲۰ شرکت را زیر نظر داشته باشید!

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع

تقسیم سود ۵۰ تومانی در مجمع "فارس"

این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

مجامعی که در ۲ روز آینده برگزار می‌شوند

شرکت‌ها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهم‌تر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

تا پایان هفته کدام شرکت ها به مجمع می روند؟

شرکت‌ها در این تاریخ‌ها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: