هاشمی رفسنجانی : منافع آمریکا آسیب پذیر است
{mosimage}به نظر من منافع آمریكا آسیب پذیراست به همین سبب عاقلا نه نیست كه آمریكا با ایران وارد جنگ شود. چنین اشتباهی از جانب آمریكا خسارت های زیادی برای آمریكا و منطقه در پی خواهد داشت .
منافع آمریکا آسیب پذیر است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد : تعلیق غنی سازی اورانیوم خط قرمز ایران است .
به گزارش بورس نيوز به نقل ازشبکه خبر ، آیت الله هاشمی رفسنجانی در برنامه گفتگوی آزاد شبکه الجزیره در خصوص تهدیدات اسرائیل مبنی برحمله به تاسیسات هسته ای ایران و اجرای مانورهایی به منظور آمادگی برای این امر گفت : معمولا در ایران این تهدیدات را جنگ روانی می نامند گمان می كنم علت آن هم این باشد كه این ادعاها خیلی بزرگتر از خود اسرائیل است بعیدمی دانیم اسرائیل چنین اشتباه بزرگی را مرتكب شود حتی اگرفرض كنیم چنین اشتباهی را هم مرتكب شود من اطمینان دارم كه آنها و متحدانشان از این كار پشیمان خواهند شدزیرا ایران توانایی لازم را در این میدان دارد.
وی درباره قابلیت ها و توانایی های دفاعی ایران گفت : اجازه بدهید در عمل شاهد این مسئله باشید مسائلی از این قبیل پیش از وقوع حوادث مطرح نمی شود.
رفسنجانی در پاسخ به این كه درصورت حمله نظامی اسرائیل واكنش سیاسی استراتژیك ایران چه خواهدبود گفت : شك نداشته باشیدكه واكنش ایران بسیار قاطع خواهدبود چه در میدان نظامی و چه سیاسی .
وی درباره احتمال حمله آمریكا به ایران در مدت باقی مانده از ریاست جمهوری بوش هم گفت : مسئله آمریكا با رژیم صهیونیستی فرق می كند آمریكا قدرت بزرگی درجهان است بنابراین با توجه به آنكه رهبران آمریكایی در خانه های شیشه ای زندگی می كنند آسیب پذیرهستند.
هاشمی رفسنجانی گفت : شایدآمریكا چنین اشتباهی را مرتكب شود اما آنها ایران را به خوبی می شناسند آنها پیش از این در ایران بوده اند و همه چیز تحت اختیار آنهابوده است و در همان موقع ملت ایران توانست آنها را با خفت از كشور اخراج كند. آمریكایی ها در واقعه طبس نیز ملت ایران را امتحان كردند و فهمیدند چه خبر است .
رئیس جمهور سابق ایران تصریح کرد : به نظر من منافع آمریكا آسیب پذیراست به همین سبب عاقلا نه نیست كه آمریكا با ایران وارد جنگ شود. چنین اشتباهی از جانب آمریكا خسارت های زیادی برای آمریكا و منطقه در پی خواهد داشت .
هاشمی رفسنجانی درباره اینكه آمریكا دراصل از ایران چه می خواهدگفت : آمریكا انفعالی عمل می كند این كشور پیش از پیروزی انقلا ب اسلا می ایران كشور ما را تحت سلطه خودداشت و به آن به عنوان تكیه گاهی امن برای خود می نگریست .
وی با اشاره به اینكه انقلا ب توانست ایران را از دست آمریكا رها كندگفت : پس از آن به سبب آنكه منافع آنها از دستشان رفته بود دشمنی با ایران را آغاز كردند ولی هیچ نتیجه ای از این اقدامات عاید آنها نشد اما اگر عاقلا نه عمل می كردند مسئله شكل دیگری پیدا می كرد.
هاشمی رفسنجانی درباره اهداف آمریكا و به رسمیت شناختن اسرائیل گفت : من به طور دقیق نمی توانم بگویم آمریكا چه اهدافی دارد اما می توان برخی مسائل را درك كرد یكی اینكه آمریكا می خواهد نظام ضعیفی درایران حاكم باشد و دیگر اینكه نمی خواهد اسلا م بر ایران حاكمیت كند و خواستار حاكمیت جریان های لیبرالی هستندكه متناسب با آنها باشد. اما چون این كار خارج از توانایی آنهاست می كوشند ما را تضعیف كنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص پیشنهادهای اخیرغرب به ایران درخصوص برنامه هسته ای گفت : مورد تازه ای كه در این بسته پیشنهادی وجود دارد این است كه بسته جدیدگسترده تر از بسته پیشین است و در آن عناصر شفاف تری وجود دارد اما نقطه ضعف آن همان نقطه ضعف سابق است زیرا همه چیز را به تعلیق غنی سازی اورانیوم مشروط كرده اند كه ایران آن را خط قرمز خود دانسته و اعلا م كرده است كه این كار را نمی كند. اگر این نقطه ضعف را از پیشنهادهای خود حذف كنند می توانیم مذاكره كنیم و به نقطه مشتركی برسیم .
