بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸

ربودن دختران قزاقستانی برای ازدواج

کد خبر : ۱۳۶۲۸۳
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایران، در این فیلم مردان قزاق براساس یک سنت قدیمی با برپا کردن مراسم جشن و آماده کردن حجله‌گاهی در خانه خانواده خواستگار، دختر مورد علاقه داماد را از خانه پدرش می‌ربایند و به زور او را به خانه داماد می‌برند. در بسیاری از موارد با توجه به رضایت نداشتن دختران، این سنت با گریه و زاری و التماس عروس‌های بخت برگشته همراه می‌شود اما هیچ کس حتی خانواده دختر در برابر این سنت مقاومتی نمی‌کنند.


به گفته قزاقستانی‌ها در خودروی مخصوص عروس یکی از زنان فامیل او یا داماد به متقاعد کردن دختر می‌پردازد و سعی می‌کند دستمال گردن مخصوص رضایت را به عروس بدهد. گاهی هم این رضایت گرفتن چند روز طول می‌کشد و در این مدت تازه‌عروس در اتاقی نگهداری می‌شود.


این سنت‌ درحالی در قزاقستان رو به افزایش است که فعالان حقوق زنان در این کشور به شدت با آن مخالفت کرده‌اند و سعی دارند این سنت قدیمی ازدواج را از میان بردارند. در فیلم منتشر شده درحالی که دختر جوان با خواهش و التماس می‌خواهد خود را رها کند، مردان فامیل با لبخند به دوربین موفقیت خود را در دزدیدن عروس نشان می‌دهند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر