نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: خصوصیسازیها در صنعت پتروشیمی نیاز به تحقیق و تفحص دارد
نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهیندژ در مجلس تصریح کرد: حال با این وجود آیا پس از خصوصیسازیهای فرمایشی باید در مقابل طرحهای فراملی صنعت پتروشیمی بیتفاوت باشید، ما شاهدیم که پتروشیمی میاندوآب پیشرفتی نداشته است.
نماینده میاندوآب اضافه کرد: آیا ارزیابی مجدد توانمندی متولی این پتروشیمی و نظارت بر سرعت اجرای آن ضرورت ندارد، مردم منطقه خواستار تسریع در اجرای پتروشیمی 15 ساله شهر میاندوآب و احداث شهرک تخصصی در این رابطه هستند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود:ما از رئیسجمهور میخواهیم که به وزرا تاکید کند که لازمه مردمی بودن آنها داشتن تعامل و همکاری با نمایندگان مردم است.
وی افزود: وزرا نباید صرفا به حضور در مجلس اکتفا کنند، بیشک مردم از وزرا و نمایندگان انتظارات بیشتری دارند و ما از وزرا میخواهیم که برای رفع محرومیتها و خدمت به مردم تعامل و همکاری منطقی بیشتری با نمایندگان مجلس داشته باشند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
