{mosimage}مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مس شهید باهنر با حضور 11/93 درصد صاحبان سهام و با دستور جلسه استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی شرکت ، اتخاذ تصمیم جهت صورتهای مالی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار و بازرس قانونی شرکت ساعت 9 صبح روز شنبه 15/4/87 در محل هتل ارم تهران برگزار گردید .

"> سهامداران مس باهنر 250 ريال سود نقدي دريافت كردند

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۳

سهامداران مس باهنر 250 ريال سود نقدي دريافت كردند

{mosimage}مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مس شهید باهنر با حضور 11/93 درصد صاحبان سهام و با دستور جلسه استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی شرکت ، اتخاذ تصمیم جهت صورتهای مالی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار و بازرس قانونی شرکت ساعت 9 صبح روز شنبه 15/4/87 در محل هتل ارم تهران برگزار گردید .

کد خبر : ۱۳۷۳۲
سهامداران مس باهنر 250 ريال سود نقدي دريافت كردند

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مس شهید باهنر با حضور 11/93 درصد صاحبان سهام و با دستور جلسه استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی شرکت ، اتخاذ تصمیم جهت صورتهای مالی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار و بازرس قانونی شرکت ساعت 9 صبح روز شنبه 15/4/87 در محل هتل ارم تهران برگزار گردید .

در این مجمع مصوبات ذیل به تصویب سهامداران حاضر در جلسه رسید :

1-تقسیم مبلغ 250 ریال سود به ازای هر سهم .
2-تصویب صورتهای مالی شرکت .
3-تعیین سازمان حسابرسی به عنوان بازرس مستقل قانونی .
4-انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار.

بنابر گزارش بورس نیوز – مجمع عمومی سال مالی منتهی به 29/12/86 شرکت مس شهید باهنر با ریاست سید حسن سید شفیعی ، نظارت محسن صادقی و حمزه زاده نخجوانی و دبیری حیرانی در ترکیب هیات رییسه مجمع تشکیل شد . شایان ذکر است که شاکري رییس هیات مدیره و محمد عباسی مدیرعامل شرکت نیز در این جلسه حضور داشتند .

تاریخچه :

شرکت گسترش صنایع نورد فولاد ( سهامی خاص ) ثبت شده به شماره 48968 در اداره ثبت شرکتها ، به موجب تصمیم هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در قالب طرح صنایع جنبی مس به انجام فعالیت های طرح ادامه داده و در فروردین ماه سال 1365 بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام نام شرکت به صنایع مس شهید باهنر ( سهامی خاص ) تغییر یافت .

در آذر ماه سال 1365 موافقت گردید که شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی به صورت مشارکت 51 درصد در این شرکت سرمایه گذاری نماید و در نتیجه سرمایه شرکت به میزان 12 میلیارد ریال افزایش یافت . از آنجایی که سرمایه گذاری ثابت طرح بر اساس آخرین برآورد بالغ بر 350،084 میلیون ریال بوده لذا کسری بودجه مورد نیاز مازاد بر سرمایه از محل دریافت سه فقره تسهیلات مالی بلند مدت از سازمان تامین اجتماعی جمعاً به مبلغ 23 میلیارد ریال تامین گردیده است .

به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ 18 مرداد ماه سال 1374 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل گشت و اساسنامه جدید مشتمل بر 76 ماده و 13 تبصره جایگزین اساسنامه قبلی گردید و در تاریخ 10 آبان ماه 1374 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده است .

موضوع فعالیت شرکت :

موضوع شرکت بر اساس ماده 2 اساسنامه عبارت است از تولید انواع فرآورده های مسی و آلیاژهای مسی و برنجی شامل لوله مسی ، مفتول و مقاطع مسی و برنجی ، ورق و تسمه مسی ، ورق و تسمه آلیاژ مس و نیکل و سایر آلیاژهای مسی و برنجی ، واردات ماشین آلات و لوازم و مواد اولیه و هر نوع کالای مجاز برای کارخانجات و بخش های تولیدی ، صادرات تولید شرکت و کالاهای مجاز و هر نوع فعالیت مجاز بازرگانی در ارتباط با موضوع شرکت .

محصولات :

محصولات اين شرکت مطابق با استانداردهای جهانی توليد و علاوه بر تامين نياز بازار داخل به کشورهای مختلف جهان از جمله آلمان، فرانسه، انگلستان، چين، تايوان، تايلند و ... صادر می گردد. فرآورده های توليدی اين شرکت در کلی ترين گروه عبارتند از:
انواع مقاطع توپر دربرگيرنده انواع ميلگرد، چهار گوش و شش گوش، باسبار و مفتول با آلياژهای مس و برنج و برنج سربدار.
انواع لوله با آلياژهای مس، مس فسفردار، کاپرنيکل و آدميرال براس.
انواع ورق و تسمه و مطلس با آلياژهای مس، کاپرنيکل، برنج و مس فسفردار و مس- قلع برای تسمه های رادياتور.

اين محصولات در بسياری از صنايع مورد استفاده قرار می گيرند که برخی از برجسته ترين کاربردهای آنها از اين قرار است:

صنايع تاسيساتی، حرارتی و برودتی: برای ساخت مبدل های حرارتی، رادياتور، سيستم های تهويه مطبوع، آب سردکن، آب شيرين کن، انواع يخچال و ...
صنايع خودرو سازی: برای ساخت رادياتورها، انواع ياتاقان، بوش و دنده برنجی، انواع پيچ، مهره و سرسيم و ...
صنايع الکتريکی و الکترونيکی: برای ساخت سرپيچ لامپ های روشنايی، ترمينال های برنجی، انواع کليد و پريز، تابلوهای انتقال و توزيع برق، کويل های القايی، کنتاکتورها، کابلشوها و ...
صنايع لوازم خانگی: برای ساخت سماور، بخاری، انواع ظروف، لوازم بهداشتی، شيرآلات، اجاق گاز و ...

صنايع تزئينی: برای ساخت لوستر، طلاجات و زينت آلات بدلی، صنايع دستی، تابلوهای تبليغاتی، نماسازی ساختمان ها و پوشش سقف شيروانی ها.
صنايع نفت و گاز و پتروشيمی: برای ساخت انواع مبدل ها، پالايشگاه ها و انواع شير.

توليد محصولات:

{mosimage}

{mosimage}

فروش محصولات :

طی سال 1386 میزان فروش شرکت بالغ بر 37،562 تن به ارزش 752، 450، 2 میلیون ریال می باشد . مقادیر ذکر شده نسبت به سال گذشته 3 درصد و 24 درصد افزایش به ترتیب درمقدار و ارزش می باشد .

{mosimage}

طی سال 86 ، 99 درصد و 105 به ترتیب از مقدار و ارزش بودجه فروش محقق گردیده است .

{mosimage}

کارخانجات مجتمع :

مجتمع صنایع مس شهید باهنر مشتمل بر 3 واحد اصلی تولید به شرح کارخانه ذوب و ریخته گری ، کارخانه نورد و کارخانه اکستروژن و کشش می باشد . ظرفیت های سالانه کارخانجات مذکور به ترتیب عبارتست از 55،000 تن با سه شیفت کاری ، 34،800 تن و 20،200 تن ، محصولات نهایی شرکت در واحدهای نورد و اکستروژن تولید می گردند و واحد ذوب و ریخته گری تامین کننده مواد اولیه این دو کارخانه می باشد .

{mosimage}

میزان تولید در سال 1386 دارای افزایشی معادل 7 درصد نسبت به سال 1385 و 4 درصد کاهش نسبت به سال 1384 می باشد و این در حالیست که نسبت به بودجه سال 1386 ، 6/0 درصد انحراف مساعد داشته است .

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر