بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹

چگونه ایران توانست خاوری را در کانادا حبس کند؟

کد خبر : ۱۳۸۳۴۵

به گزارش جام نیوز، سردار مسعود رضواني رئيس پليس اينترپل ناجا در گفت وگو با خراسان از پي گيري براي استرداد خاوري از کانادا از طريق پليس اينترپل خبر داد و گفت: شرايطي را ايجاد کرده ايم که خاوري اکنون در کانادا به گونه اي حبس شده است.

مسعود رضواني رئيس اينترپل کشور با حضور در غرفه روزنامه خراسان واقع در بيستمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري هاي کشور در رابطه با آخرين پيگيري هاي پرونده استرداد خاوري از طريق پليس بين الملل اظهارداشت: از جمله کارهاي انجام شده آن است که خاوري در موقعيت حبس قرار گرفته است، به طوري که نامبرده پس از تعقيب و شناسايي اکنون در شرايطي قرار داده شده است که تا زمان تعيين تکليف براي استرداد وي با حکم قضايي دولت کانادا نمي تواند از خاک اين کشور خارج شود.

وي ضمن اشاره به ارجاع همزمان «اعلان قرمز» وضعيت خاوري توسط اينترپل به دولت کانادا و ارائه مستندات کامل براي تعقيب و شناسايي وي به دستگاه قضايي اين کشور از سوي ايران يادآورشد: به رغم برخي کار شکني هاي صورت گرفته توسط دولت کانادا ما اکنون منتظر حکم دادگاه کانادا براي استرداد خاوري هستيم البته نمي توان زمان مشخصي براي اين کار تعيين کرد.

وي افزود: خاوري حتي به مقامات کانادايي نيز دروغ گفته بود. نامبرده براي اين که بتواند اقامت اين کشور را کسب کند بايد مدت زمان مشخصي را در اين کشور سپري مي کرد که به دروغ روزهايي که در ايران بوده را به عنوان روزهاي اقامت در کانادا به اين کشور اعلام کرده بود.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
قزويني
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷
كاش من هم در يكي از اين كشورها حبس بودم !!!!!!!!!!!!!!!!
عبداله
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱
چند میلیاردم به من بدین تا ابد در کانادا یا امریکا بقول شما حبس بمونوم.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
اين هم تيتر شد

كانادا دومين كشور بزگ جهان است

انشاا... خاوري هم دستگير ميشود

ونتيجه تخلفاتش را ميبيند
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
عجب قدرتي داشتيم خبر نداشتيم
نكنه خودتونم دنيا تو ايران حبس كرده؟ :))))
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰
خود این آقایون داخلی نمیخواهند که خاوری برگرده. چون میدونند که چه بلایی سرشان خواهد آمد.
اگه بخواند مثل آب خوردن میتونند برگردوننش ، از ریگی که سخت تر نیست.