بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۸

گرگ ها در دانشگاه خمین وحشت آفریدند

کد خبر : ۱۴۰۹۹۸

گرگ ها در دانشگاه وحشت آفریدند

سه گرگ گرسنه که بر اثر بارش برف و برودت هوا و با هدف دستیابی به غذا وارد محوطه خوابگاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمین شده بودند، وحشت دانشجویان را برانگیختند.

مهدی کمانی، رییس خدمات ایمنی و آتش نشانی خمین گفت نیروهای آتش نشانی در یک عملیات امدادی به همراه دو نفر از محیط بانان حفاظت محیط زیست شهرستان این گرگ ها را با مهارت از محوطه خوابگاه دانشجویان دور کرده و به محیط زیست برگرداندند.

وی افزود: تیم عملیاتی اعزامی به این ماموریت با ایجاد حفره ای در دیوار جنب دانشگاه و هدایت گرگ ها به این حفره همچنین محیط بانان با تیراندای هوایی باعث گریختن گرگ ها از محوطه دانشگاه و برگشتن آنها به محیط زیست شدند.

رییس خدمات ایمنی و آتش نشانی خمین گفت: با بررسی انجام شده وحوش با بارش برف و کمبود غذا از لوله های مسیل های آب وارد محوطه شده بودند.

دانشگاه آزاد اسلامی خمین با چهار هزار و500دانشجو در خارج از منطقه مسکونی شهر خمین واقع است.(ایرنا)


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۳
میگن محیط زیست برای حفظ نسل گرگ ها اومده بدون بررسی کافی اونا رو تو اطراف شهرها رها کرده و این گرگ ها هم چون شرایط مساعدی تو اون طبیعتی که توش رها شده اند ندارند، میان و آدما رومیخورن.
ظاهرا این محیط زیستیا هنوز نمیدونن که اگه اون طبیعت برای گرگها مساعد بود میتونس گرگهای خودشو حفظ کنه! و نیازی به واردات گرگ بهش نبود.
از قرار معلوم اکثرا هم بچه ها رو میخورن.
ناشناس
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۴
خوب در رو باز میکردن تا از اونجا برن بیرون چه نیازی به ایجاد حفره بود؟ حتما با یه پیمانکار هم همون لحظه قرارداد میلیونی بستن تا حفره رو باز کنه و بعد از رفتن گرگها حفره رو ببنده که شاید بستنش یه سال طول بکشه. تازه فکر کنم این گرگها فیلم فرار از زندان رو دیده بودن که از مسیل آب اومدن داخل. اونم کجا ؟!!!! خوابگاه دختران.
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
گرگها هم شاید برای سخنرانی اومدند دانشگاه!!!صرف اینکه گرگ هستند نمیشه گفت برای دریدن افراد آمدند...!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰
گرگا هم فهمیدن چقدر دانشگاه رفتن اسون شده بیچاره ها اومده بودن دانشجو بشن. اخه واسه چی زابراهشون کردین