بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷

بستری شدن محمد خاتمی در بیمارستان و ترس عارف از رسانه ها

کد خبر : ۱۴۲۶۰۵
به گزارش جام نیوز به نقل از فارس، محسن رهامی، دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه‌های سراسر کشور، درباره چرایی غیبت برخی چهره‌های تندروی جریان اصلاحات در همایش اصلاح‌طلبان با طرح این پرسش که «مثلاً چه کسانی؟» در مورد عدم حضور محمدرضا خاتمی و غلامحسین کرباسچی، تصریح کرد: آقای کرباسچی به مسافرت رفته است و آقای محمدرضا خاتمی نیز دستش شکسته و در بیمارستان بستری است.


رهامی در حالی سفر کرباسچی را بهانه عدم حضور این افراد در همایش اصلاح‌طلبان کرده است که این نشست از مدت‌ها پیش اعلام و رسانه‌ای شده بود.


محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان نیز در همایش اصلاح‌طلبان گفت که من یک کار خیلی واجب داشتم و نمی توانستم به این همایش بیایم اما دیدم اگر نیایم در فضای مجازی حاشیه سازی می‌شود.


محمدرضا خاتمی دبیرکل حزب منحله مشارکت و از فعالان فتنه 88 و غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی‌است که در جریان انتخابات ریاست جمهوری با وجود اینکه در ستاد مهدی کروبی مشغول به کار بود در روز انتخابات رای خود را در صندوق اخذ رای دانشگاه امیر کبیر به نفع میرحسین موسوی به صندوق انداخت.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
از جام نيوز و فارس توقع بيشتري از اين نيست ولي از بورس نيوز !!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
خدا حفظش کنه این مرد بزرگ را.
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵
این همون نیست که اولش میگفت انتخابات 88تقلب شده بعد از 2 سال یهو رنگ عوض کرد گقت تخلف شده . خدا لعنت کنه هر چی ادم قدرت پرست رو
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
یه چیزی مگه رای دادن مخفی نیست چطور اینا فهمیدن آقای کرباسچی رایش رو به کی داده ؟ نکنه جلو دوربین نوشته ؟ اگه اینطوریه که این آقا حتما عقلش کم بوده اگر هم نیست پس اینا دروغ می گن.
ناشناس
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۷
نابغه !
خودش قبل از رای دادن گفت هواداران کروبی هم به موسوی رای بدن!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۸
بورس نیوز خودت کدوم وری بودی؟هم به نعل میزنی هم به میخ؟>؟؟