بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳

مدیر عامل مخابرات: موافق گران شدن نرخ مکالمات تلفن نیستم

کد خبر : ۱۴۳۵۱۲
کاظم ابراهیمی صدرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطاتخبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه اجرای طرح همکدسازی موجب شد تا مکالمات درون استانی از زون‌بندی خارج و به 3 تومان در سراسر کشور برسد، اظهار کرد: همین موضوع موجب شد بین 8 تا 14 درصد افت درآمد داشته باشیم.

وی افزود: قطعا شدت کاهش درآمد در استان‌های بزرگ، بیشتر و در استان‌های کوچک به دلیل وسعت کمتر جغرافیایی، کمتر بوده است.

مدیر عامل مخابرات درباره اینکه وزیر ارتباطات مجوز لفظی افزایش 10 تا 20 درصدی تعرفه‌های تلفن ثابت را جهت جبران کاهش درآمدهای شما صادر کرده و آیا این به منزله گران شدن قطعی مکالمات تلفن تا آینده نزدیک است؟، گفت: چنین موضوعی هنوز قطعی نیست و بستگی به گزارش مستند ما از اجرای همکدسازی دارد؛ امیدواریم بعد از ارائه این گزارش تصمیم قابل قبولی در وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اتخاذ شود.

وی عنوان کرد: ما خیلی موافق افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت نیستیم و نمی‌خواهیم برای مردم مشکلی پیش آید.

او افزود: برای جبران این کاهش درآمد و تعدیل درآمدها، درصدد تهیه بسته‌های تکمیلی داخل شبکه هستیم تا کسانیکه بیشتر از تلفن استفاده می‌کنند، پرداخت بیشتری نیز داشته باشند.

ابراهیمی البته این را هم گفت که تعرفه‌های کنونی مخابرات بالا نیست و اگر آرپوی خط (میانگین درآمد) را بین 6شش هزار و 700 تا هفت هزار تومان بگیریم و آن را تقسیم بر 30 روز کاری کنیم، عدد ناچیزی می‌شود


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
کارشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۹
وضعیت اینترنت مملکت خیلی افتضاحه مسئولین جوابگو نیستند .هر وقت نت قطع میشه زنگ میزنی میگن مشکلی نیست .در مملکت روبه رشد علمی اینترنت باید سرعتش افزایش و هزینه اش کم شود