بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۹

واردات موز در انحصار ۳ نفر است

معاون اتحادیه بارفروشان با اشاره به کاهش قیمت خیار و سیب درختی، در مورد علل گرانی موز گفت: واردات موز تنها در انحصار ۲ تا ۳ نفر است و درحال حاضر آنها عرضه این میوه را کاهش داده‌اند.
کد خبر : ۱۴۴۱۱۲
به گزارشافکارنیوز،علی امامی از کاهش قیمت سیب درختی خبر داد و افزود: قیمت هرکیلوگرم سیب درختی ۳۰۰ تومان کاهش یافته و در حال حاضر بهای نوع درجه آن ۲۵۰۰ تومان است.

وی از کاهش ۴۰۰ تومانی قیمت هرکیلوگرم خیار نیز خبر داد وگفت: قیمت خیار رویال از ۹۰۰ تومان به ۵۰۰ تومان رسیده است.

امامی با بیان اینکه قیمت موز بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان افزایش یافته و به ۴۵۰۰ تومان رسیده است، در مورد علل افزایش قیمت این میوه طی روزهای اخیر اضافه کرد: واردات موز تنها در اختیار دو الی سه نفر و در انحصار آنها است، این افراد هر چقدر بخواهند این میوه عرضه می‌کنند و در حال حاضر عرضه آن را کاهش داده‌اند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۵
نامردا.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۱
پس موز کالای انحصاریه و باید توسط شورای رقابت قیمت گذاری بشه!!!!
وای که ما چقدر بدبختیم!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲
اصلا تمام بدبختیهای اقتصاد ما از انحصار شروع میشود از صنایع بزرگ و کوچک تا واردات محصولات ، تولید کننده داخل هم توان مقابله با آنها را ندارد و نتیجه آن هرج و مرج اقتصادی ، بیکاری و هزاران مصیبت دیگر است.
سلطان ور شکسته
ROMANIA
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
سلاطین موز سلاطین پسته سلاطین شکر سلطنت من هم در بورس میشه سلطان ضرر در بورس