بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
کد خبر : ۱۴۴۱۵۵
45 میلیون نفر شامل سهام عدالت هستند که ارزش آن 96 هزار میلیارد تومان است، در واگذاری های سهام عدالت بی عدالتی صورت گرفته و ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که در آینده مشخص خواهد شد.

به گزارش میزان، رانت در واگذاری ها، شفاف نبودن نحوه واگذاری، نوع شرکت ها، تعداد سهام و میزان سود از ضعف های سهام عدالت است که اکنون سبب شده تا مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت های استانی سهام عدالت از فرصت سوء استفاده کنندگان و یک شبه به پول و ثروت کلان دست پیدا کنند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در این خصوص گفت: با کلی و مبهم بودن موضوعات مورد تقاضا با توافق متقاضی مقرر شد که تحقیق و تفحص از وزارت امور اقتصادی و دارایی به بحث سهام عدالت محدود شود که پس از بحث و بررسی با حضور مسئولان و کارشناسان ذی‌ربط به ویژه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، انجام تحقیق و تفحص به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

سهام عدالت زیر ذره بین مجلس
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، با اشاره به آغاز تحقیق و تفحص مجلس از طرح سهام عدالت، گفت: نحوه واگذاری های سهام عدالت در سال های گذشته زیر ذره بین مجلس خواهد بود.

جعفر قادری افزود: در خصوص واگذاری ها آیین نامه مشخصی وجود دارد که اگر خلاف آن عمل شده باشد کمیته تحقیق و تفحص مجلس آن را گزارش خواهد کرد.

وی ادامه داد: اطلاعی از جزئیات تخلفات صورت گرفته در بحث سهام عدالت ندارم اما اکنون گزارش های مختلفی از تخلفات صورت گرفته از کانال ها و استان های مختلف به کمیته تحقیق و تفحص گزارش می شود.

برخورد با متخلفان
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بحث تحقیق و تفحص از چگونگی و نحوه واگذاری سهام عدالت در هفته های اخیر در مجلس تصویب شد و به طور حتم با مختلفان این طرح برخورد خواهد شد.

قادری افزود: سهام عدالت طرحی بود که در دولت گذشته آغاز شد و اکنون نیز در خصوص واگذاری های آن حرف و حدیث هایی پیش آمده است که در کمیته تحقیق و تفحص مجلس به آن پرداخته خواهد شد.

همچنین موسوی نژاد عضو کمیسیون انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، با بیان اینکه سهام عدالت برای کمک به مستضعفان شکل گرفت اما هیچ انتفاعی برای آنها نداشت، اضافه کرد: برخی از این شرکت‌ها به دلیل اینکه سهام عدالت متولی و ناظر خاصی ندارد، خود را از هرگونه پاسخگویی مبرا می‌دانند که نمونه آن شرکت سیمان دشتستان است.

افضلی‌فرد دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس نیز در این زمینه گفت: باید هرگونه واگذاری سهام عدالت شفاف‌سازی شده و پرداخت سود نیز به شکل مشخص انجام شود چرا که به نظر می‌رسد برخی بی‌نظمی‌ها و بی‌قانونی‌ها را در توزیع و پرداخت سود به صاحبان این سهام انجام شده که ما از وزارت امور اقتصادی خواسته‌ایم تا در این زمینه همکاری کرده و تحقیق و تفحص به انجام برسد.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
بنده دانشجو هستم سهام عدالت رفتم ثبت نام نکردن مرا؛تکلیف اونایی که اصلا اسمشون را ننوشتن چیه؟
ناشناس
UNITED STATES
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰
طفلکیها ! هنوزم نفهمیدن این سهام عدالت هم یه دکون بود واسه مدعیان عدالت و پاکدستی!!