بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
رییس بانک مرکزی:

برخی بانک ها نرخ سود مصوب را رعایت نمی کنند/تزلزل بازار سرمایه تحت تأثیر معوقات بانکی

سهم تأمین مالی بازار سرمایه در اقتصاد کشور 12 درصد و سهم نظام بانکی 88 درصد است و بازار سرمایه باید مسیری طولانی را طی کند تا به جایگاه خود دست یابد؛ زیرا بازار سرمایه برای تأمین مالی های بلند مدت و بنگاه های بزرگ ایجاد شده و نظام بانکی باید به بنگاه های کوچک خدمات ارایه کند
کد خبر : ۱۴۴۵۸۸
نویسنده :
کیوان فر
نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان ارشد اقتصادی عصر دیروز با حضور وزیر اقتصاد در محل سالن مدرس وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار و از شاخص های قیمت و هم وزن رونمایی شد تا از معاملات روز جاری سرمایه گذاران شاهد اعلام شاخص های متنوع تری در بازار سرمایه باشند.

به گزارش خبرنگار اعزامی بورس نیوز، در این نشست که با حضور وزرای نفت و صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعضای شورای عالی بورس، رییس کل بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نیز مدیران ارشد شرکت های کارگزاری و جمعی از فعالان بازار سرمایه برگزار شد، رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اقدامات بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور برای تقویت بازار سرمایه گفت: تلاش جدی ما در این است که نواقص و راه های غلط را برطرف کنیم.

سیف پیرامون معوقات بانکی گفت: اطلاع رسانی نادرست از میزان معوقات بانکی بزرگ که عمدتا مربوط به سنوات گذشته است، باعث تزلزل بازار سرمایه می شود.

وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ بین بازار پول و سرمایه گفت: سهم تأمین مالی بازار سرمایه در اقتصاد کشور 12 درصد و سهم نظام بانکی 88 درصد است و بازار سرمایه باید مسیری طولانی را طی کند تا به جایگاه خود دست یابد؛ زیرا بازار سرمایه برای تأمین مالی های بلند مدت و بنگاه های بزرگ ایجاد شده و نظام بانکی باید به بنگاه های کوچک خدمات ارایه کند و این عدم تعادل می تواند مشکلاتی را در اقتصاد کشور به وجود بیاورد. در این میان اما نرخ بالای سود در نظام بانکی بازار سرمایه را تحت تأثیر قرار داده است.

بطوریکه نرخ سودهای مورد نظر بانک مرکزی به طور کامل اعمال نشده است و در تلاش هستیم با نظارت بیشتر در آینده نزدیک ثبات و پایداری شکل گیرد. چراکه بانک ها از نظر رعایت نرخ سود بانکی تحت نظارت بانک مرکزی هستند که این نظارت در دو شکل مستقیم و شعبه به شعبه از جانب بازرسان و از طریق بخش آمار بانک مرکزی انجام و با تخلفات موجود و بانک های متخلف برخورد می شود. از این رو امیدوارم با اقداماتی که در بازار سرمایه و نظام بانکی در حال انجام است، شاهد ثبات در این دو بازار باشیم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
پرداخت وام ازداوج ناگهان ریزش کرد/ 69 درصد تسهیلات به کارکنان صندوق پرداخت شد!
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۷
کد مطلب: 287940

تسهیلات اعطایی به کارکنان خود صندوق مهر امام رضا (ع) نسبت به وام های قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت شده در همین صندوق از 7.5 درصد در سل 89 به حدود 69 درصد در پایان سال 91 افزایش یافته است، این در حالی است که تعداد پرسنل صندوق نیز طی دوره مزبور تقلیل یافته است. در همین حال، بررسی آمارها نشان می‌دهد اولا سهم مانده وام ازدواج همواره کمتر از چهار درصد بوده است و دوم اینکه روند آن نیز نزولی بوده و از 3.9 درصد در سال 89 به حدود 1.5 در پایان سال 91 رسیده است.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴
تو چه کاره بیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵
برخی بانکها مقصرند و شما هم که خواب تشریف دارید!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۴
پس جنابعالی چکاره حسنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟