دیدار مدیرعامل موسسه میزان با مقام های استان خراسان شمالی
در این برنامه ۴۰ دقیقه ای که جمعه شب از شبکه تلویزیونی اترک پخش شد، مهندس موفق معاون برنامه ریزی استانداری خراسان شمالی و مجتبی خضری مدیرعامل موسسه اعتباری میزان آخرین اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات سپرده گذاران در این استان را تشریح کردند.
جلسه با مقام های استانداری، قضائی و نیروی انتظامی از دیگر برنامه های این سفر بود و در جلسه ای که به همین منظور برگزار شد، اقدامات مسئولان استان و موسسه میزان برای رفع مشکل هماهنگ تر شد.
آقای خضری همچنین در این سفر با مسئولان و کارکنان شعب بجنورد در محل شعبه شهید چمران به گفتگو پرداخت و صبر و مقاوت آن ها را در مقابله با مشکلات ستود و به آن ها توصیه کرد، در برخورد با مشتریان همچنان صبوری و متانت را پیشه کنند.
وی از شعبه قوچان موسسه نیز بازدید کرد و با مشتریان به گفتگو پرداخت.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
پول مردم را بدهند و با وعده مردم بیچاره و مصتاصل را اذیت نکنند خدایی هم هست،انشاءا... اگر قصدشان چرخاندن مردم و تاوان کار را به جیب مردم تحمیل کردن است،خدا عذابشان کند
پاسخ
پول مردم را بدهند که بدبخت کردن همه رو .مردم چکار کنن اعتماد کردن به یه موسسه والان از بی پولی میمیرن
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

