بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰

اعتراض به تصدی نعمت‌زاده بر ۳۳ شرکت خصوصی

کد خبر : ۱۴۵۶۹۰
تابناک - نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از تصدی وزیر صنعت در ۳۳ شرکت خصوصی، گفت: تصدی نعمت‌زاده در این شرکت‌های خصوصی با قاموس نظام اسلامی همخوانی ندارد.

حسین طلا با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر تصدی‌گری گسترده برخی از مسئولان ارشد کشور در بخش خصوصی، گفت: در حالی که برخی از وزارتخانه‌ها هنوز نتوانسته‌اند حقوق پرسنل خود را پرداخت کنند، برخی از مسئولان علاوه بر مزایای مقام عالی وزارت، تصدی‌گری گسترده و خلاف قانون در بخش خصوصی انجام می‌دهند که این واقعا مایه تأسف است.


خسارت راننده علی مطهری را چه کسانی پرداخت کردند؟

مصطفی ترک همدانی وکیل مطهری درباره جبران شدن خسارت های وارده به خودرو حامل علی مطهری در سفر به شیراز گفت: استانداری تعمیرات خودرو را برعهده گرفته و هزینه ها را پرداخت کرده است و همچنین حامیان دکتر مطهری مبالغی را به این راننده به عنوان خسارت پرداخت کرده اند.


احمدی‌نژاد گفت از تحریم‌ها استقبال می‌کند

سید حسین موسویان، عضو پیشین تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در کتاب بحران هسته‌ای ایران خاطره ای از احمدی نژاد در مذاکرات نقل کرده و نوشته است : رئیس جمهور منتخب و من نه فقط در مورد مسائل مربوط به برنامه‌های هسته‌ای، بلکه در ابعادی وسیع‌تر درباره مناسبات ایران با غرب صحبت کردیم. ما در هیچ یک از مسائل مورد گفت‌وگو حتی یک نقطه نظر مشترک نیز نداشتیم. در این فرصت من با دیدگاه‌های وی در مورد سیاست خارجی آشنا شدم که به نظر من تندروانه‌ترین موضع‌گیری در میان مواضع سیاستمداران ایرانی از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی در ایران بود.آقای احمدی‌نژاد با صراحت به من گفت که احکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و احتمال ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد، تصویب قطعنامه‌های تنبیهی علیه ایران در شورای امنیت، موضع‌گیری کشورهای غربی علیه ایران و به طور کلی مناسبات ایران با کشورهای غربی برای وی هیچ اهمیتی ندارد.رئیس جمهوری در این دیدار به من گفت که از اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران استقبال می‌کند، چون این گونه فشار‌ها باعث خواهند شد که ایران استقلال و خودکفایی بیشتری پیدا کند.پس از این ملاقات متوجه شدم که ایران به سمت یک بحران و رویارویی جدید در سطح منطقه و همچنین در سطح بین‌المللی حرکت خواهد کرد. من هیچ شکی نداشتم که احمدی‌نژاد بدون هیچ گونه توافق و مشورتی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جامعه بین‌الملل دستور آغاز غنی‌سازی اورانیوم را صادر خواهد کرد.

شکی نداشتم که با یک چنین تصمیماتی حتما پروژه هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع خواهد شد و به زودی تحریم‌هایی علیه ایران به تصویب خواهد رسید.




اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
شکرستان
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
پس الان چی میگی؟؟؟الان که احمدی نژاد نیست که بگوید و دستپور بدهد این شماها نیستید که میگویید اگر توافق نشود اگر تحریم برداشته نشود غنی سازی را افزایش میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرچند که دروغگوتر از شما وجود ندارد.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
شرکت های دولتی را هم بین فامیل ها و دوستان تقسیم کرد ه اند و دیگران هم باید حسرت استخدام شدن و درآمد داشتن را به گور ببرند.