بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶

یادداشت ژیلا صادقی درباره حواشی کشمکش فرزاد حسنی و آزاده نامداری

کد خبر : ۱۴۵۹۶۷
به گزارش مشرق،در پی انتشار اخبار تاسف‌آور روزهای اخیر از سوی دو مجری رسانه ملی که ازدواج کوتاه مدت آنها به جدایی انجامید، ژیلا صادقی مجری با سابقه تلویزیون یادداشتی در اختیار قرار داده که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید:

هرچند که پدیده افشای اطلاعات مربوط به اهالی رسانه و هنر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، پدیده جدیدی نیست، اما به نظر می‌رسد که در روزهای اخیر، این موضوع ابعادی متفاوت یافته است. تاکنون در این مورد گفته یا وانمود می‌شد که این اطلاعات یا تصاویر عمدتا بدون رضایت صاحبان آنها و توسط عناصر بی‌اخلاق و بدخواه نشر می‌یابد در حالی که در این چند روز شاهد انتشار اطلاعات و تصاویری از زندگی برخی از اصحاب رسانه، توسط خود آنان بودیم که پدیده‌ای عجیب و بدیع می‌نماید!

بدون هیچ مقدمه‌ای این پرسش را مطرح می‌کنم که آیا هویت و شهرت این افراد متعلق به خود آنان است، یا مربوط به رسانه ملی که سخاوتمندانه با آنتن خویش به آنان اعتبار بخشیده است؟ اگر فرض دوم صحیح باشد -که این گونه نیز هست- این گونه رفتارهای غیرقابل توجیه، جز چوب حراج زدن به وجهه این رسانه و خرج کردن از میسه آن، چه مفهومی دارد؟ به راستی چرا باید مکانت این دانشگاه عمومی، هزینه بی‌مبالاتی عده‌ای شود که عمدتا با رفتارهای خویش از آن کاسته‌اند و چیزی بر آن نیفزوده‌اند؟

پرسش دیگر این است که آیا نشردهندگان این اطلاعات یا تصاویر، لختی به ای ناندیشیده‌اند که با این کار تنها وجهه خود را در منظر مردم فرونمی‌کاهند، که حیثیت اجتماعی و شغلی همکاران خویش را نیز در مخاطره قرار می دهند؟ نویسنده این سطور در دید و بازدیدهای نوروزی، بارها با سخنان و سوالات دیگران درباره این موضوع مواجه گشته است، مقوله‌ای که از اساس آن را مرتبط با خویش نمی داند و در جایگاه پاسخگویی درباره آن نیز قرار ندارد.

مخاطب پرسش سوم نهادهای نظارتی هستند که: تا چه مقطعی باید این گونه متخلفین با سکوت ایشان تشویق و تکثیر شوند؟ آیا به این اندیشیده‌اند که اگر افشای اطلاعات زندگی خصوصی فلان عنصر رسانه‌ای توسط خود وی! به نوعی رویه و ژست مثبت تبدیل شود، دیگر از بدنه اجتماعی برای رعایت اخلاق، چه انتظاری می‌توان داشت؟
منبع:فارس
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محسن
UNITED STATES
شنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۵
کاش خود خانم صادقی هم به نوشته های زیبایش عمل کند بعضی فقط خوب حرف زدن و خوب نوشتن رو بلدند
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۶
ببخشید خانم مثل اینکه شما کلا از همه جا بی خبرید .حالا خوبه خود صدا و سیما باعث همچین بلبشویی شده .شما مثل اینکه اون برنامه ی کذایی که توش فرزاد حسنی با ایل و تبارش به نامداری کنایه زدند رو ندیدید.البته شما در بی اطلاعای ید طولایی دارید.مثل قضیه آب پرتقال یا آب معمولی که در ماه رمضان به مهمان برنامه میخواستید تعارف کنید. اونجا هم بی اطلاع بودید.البته بعدش میهمان شما رو مطلع کرد.واقعا جالبه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۳
نه بابا فرهنگ جامعه چه وضعی داره خو یابد ؟؟؟خود این به اصطلاح هنر مندها در ایجاد این فرنگ یا بی فرهنگی نقششون از همه بیشتر این از هر کی میخوای بپرس حتی به اصطلاح از طرفدارانشون !!حالا بعضی هاشون میایند قیافه حق به جانب می
گیرند وبرخی هم واقعا از این حرکات ناراحتند حالا تو همه این هنرمند ها شما افرادی مثل جناب جمشید مشایخی را داری که در اون زمان هم انصافا خودش را نگه میداره واصالت خودش را به عنوان یک انسان ایرانی مسلمان حفظ میکن ودر ایندوره هم شاهد اقرادی هستی که به هر قیمتی وبا بهانه خنداندن مردم هر عمل قبیحی را انجام میدهند ویا ارزوی انجام انرا دارند ؟؟؟!!بها سم طنز وخنداندن مردم رشوه خواری واختلاس را در کشور یک کار عادی میکنن به طوری که انگار یک امر عادی ومردم همه با هم میخندند واین موضوع یک امر عادی میشه وهمین طوری بگیر برو ....
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
خانوم شما نفست از جای گرم در میاد خبر نداری یه انسان نما به اسم فرزاد حسنی که بسیار مغرور و فکر میکنه دیگه اخرشه با یه خانوم که از جنس خود شماست چه کرده.واقعا باید تاسف خورد برای بعضی افراد که کور کورانه و ناخواسته از همچین کسانی دفاع میکنند.
مینا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
مسائل شخصی وقتی شخصی میمونه که تمام ابعادش محرمانه باشه وقتی یکی از طرفین در بین حامیانش افترا می زنه به اون یکی و دروغ میگه اون هم مجبور میشه از خودش دفاع کنه.تو جامعه ما بارها دیده شده وقتی آقایی خانومش رو طلاق می ده برای اینکه از اعتبار خودش کم نشه کلی چیزها به اون نسبت می ده و بدترین تهمت ها رو می زنه که همه بگن خوب کاری کردی.
بعد اگه طرف مقابل(خانم یا آقاش فرقی نداره)بیاد بگه نه بابا این ایراداتی داشت که خود شما هم به عنوان زن تحمل نمیکردین و اگه حامی داشتین طلاق میگرفتین همه میگن هیس !!! مسائل شخصی رو که رسانه ای نمی کنن !!!!
اصیل
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹
این رسانه که می گید ، حتما پر از کارشناس باتجربه هم هست آخه یکی دلش به حال این دو جون نسوخته که از اول مانع این ازدواج بشه . همین کارشناس ها تو همین رسانه می شینن میز گرد می زارن که زن وشوهر باید مکمل هم باشند . وقتی دو نفر که اینقدر خوش بیان هستند معلومه که به دیگری اجازه حرف زدن نمی دهند و این خودش باعث شروع اختلافات بین آنها می شود.
ناشناس
ROMANIA
دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۰
چقد از آدمهای نون به نرخ روز خور بدم میاادد،اههههههه
ژیلاجوون شما که از اول هم ساز مخالف با نامداری بنده خدا داشتی، نکنه چشم توهم پشت حسنی هستش وه سنگش و به سینه میزنی؟!؟
اصیل
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷
این رسانه که می گید ، حتما پر از کارشناس باتجربه هم هست آخه یکی دلش به حال این دو جون نسوخته که از اول مانع این ازدواج بشه . همین کارشناس ها تو همین رسانه می شینن میز گرد می زارن که زن وشوهر باید مکمل هم باشند . وقتی دو نفر که اینقدر خوش بیان هستند معلومه که به دیگری اجازه حرف زدن نمی دهند و این خودش باعث شروع اختلافات بین آنها می شود.
اصیل
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
این رسانه که می گید ، حتما پر از کارشناس باتجربه هم هست آخه یکی دلش به حال این دو جون نسوخته که از اول مانع این ازدواج بشه . همین کارشناس ها تو همین رسانه می شینن میز گرد می زارن که زن وشوهر باید مکمل هم باشند . وقتی دو نفر که اینقدر خوش بیان هستند معلومه که به دیگری اجازه حرف زدن نمی دهند و این خودش باعث شروع اختلافات بین آنها می شود.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
خانوم صادقی شما هم بهتر بود خوددار باشید و این نظراتتون رو رسانه ای نکنید چون حواشی منفیش بیشتر تاثیر مثبتشه..اخه به من و شما چه مربوط.اینهمه مجری خانوم..چرا سما داری جوش میزنی؟!