سرطان سلطان شكلات را از پاي در آورد
سخنگوي خانواده مشهور جيكوبس با اعلام اين خبر افزودكه كلاوس جيكوبس در پايان هفته گذشته به علت سرطان مزمن از دنيا رفت .
كلاوس جيكوبس در 1936 ميلادي در آلمان به دنيا آمد . وي قبل از پيوستن به شركت تجارت قهوه خانوادگي خود ، Johan Jacobc ، دو شركت صادرات قهوه را بنا نهاد .
وي سپس در 1961 وارد تجارت خانوادگي خود شد و توانست فعاليت شركت مذكور را با دو شركت سوئيسي Tobler و Suchard به تجارت شكلات نيز بكشاند و تبديل به بزرگترين فروشنده قهوه و شكلات در اروپا شود. وي سپس شركت خود را در 1990 ميلادي به ارزش 1/3 ميليارد دلار به شركت آمريكايي فيليپ موريس فروخت.
وي در 1996 شركت سوئيسي خود Personel ، Adia را با شركت فرانسوي Ecco ادغام نمود و شركت Adecco را شكل داد . در همين سال نيز موفق به ادغام شركت بلژيكي شكلات خود ، Callebaut ، با شركت رقيب فرانسوي Cacao Barry شد .
در سال 2002 ميلادي جسكوبس با اعطاي بخش زيادي از سرمايه شخصي خود به مؤسسات خيريه ، از ليست ميلياردرهاي فوربس خارج گشت .
در حال حاضر خانواده جيكوبس كماكان 70 درصد از سهام شركت Barry Callebautو 23 درصد از سهام Adecco را در اختيار دارند.
