بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۷

ايسنا:خصوصي‌سازي راه‌حل نهايي گردش اقتصادي است

کد خبر : ۱۴۷۹۹
مديرعامل شركت كارگزاري EFX در خاورميانه:
گردش سرمايه در بازار به رونق آن مي‌انجامد
خصوصي‌سازي راه‌حل نهايي گردش اقتصادي است

گردش سرمايه‌ و رونق بازار به يكديگر وابسته‌اند و با گردش سرمايه در بازار، در آن رونق اتفاق مي‌افتد.
 
به گزارش خبرنگار اصل 44 خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جعفري ـ مديرعامل شركت كارگزاري EFX در خاورميانه ـ گفت: خصوصي‌سازي براساس زمان و اصول مشخصي تعريف شده و قابل اجراست، اما واگذاري‌هايي كه از طريق بورس انجام مي‌شود، سرعت كمي دارد و بايد تلاش بيشتري براي پيگيري جدي‌تر اين روند اعمال شود.
 
وي در ادامه بخش خصوصي را راه‌حل نهايي گردش اقتصادي خواند و اظهار كرد: اين بخش خصوصي و مردم هستند كه توانايي‌هاي مورد نياز اعتلاي كشور را دارند و انجام اصولي پايه‌هاي خصوصي و اجراي سريعتر اصل 44 بايد به دقت مورد توجه قرار گيرد.
 
بنگاه‌هاي اقتصادي مي‌توانند با همكاري يكديگر توانمندي و گردش بيشتري در اقتصاد ايجاد كنند. او ادامه داد: راهكارهايي چون ارائه وام و تسهيلات، كنترل واردات و بسترسازي براي زمينه‌هاي لازم جهت صادرات براي به گردش درآوردن توانايي‌هاي اقتصادي وجود دارد و به كمك بنگاه‌ها و مديران اقتصادي كشور عملي مي‌شود.
 
جعفري ادامه داد: ما بايد روند ورود سرمايه را تسهيل كنيم تا سرمايه خارجي به كشور جذب شود و اين شركت تكنيك‌هاي سرمايه‌گذاري و گردش سرمايه را از منظرهاي مختلف اقتصادي در اختيار اقتصاددانان قرار داده است.
 
او ادامه داد: توانايي‌هاي بالقوه‌اي در بخش خصوصي وجود دارد كه مي‌تواند به عنوان ضرورت‌هاي منطقه‌اي مطرح شود،اما از چشم جهانيان پنهان است، زيرا ايران نمونه اعتلاي فرهنگي و اقتصادي از منظر علمي، اسلامي و استعداد‌هاي خرد و كلان است.
 
وي گفت: گردش سرمايه، محل بروز رشد و توسعه است و اگر سرمايه‌اي در بازار به گردش بيفتد، بازار رونق پيدا مي‌كند و بالعكس آن با رونق بازار، سرمايه‌ها به گردش در مي‌آيند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر