اهالي مستطيل شيشه اي تالار



به گزارش بورس نيوز ؛ارزش معاملات امروز با 61 درصد افزايش به 3/478 ميليارد ريال رسيد كه فولاد خراسان با 22 درصد و بانك اقتصاد نوين با 18 درصد بيشترين ارزش معاملات اين روز را در اختيار داشتند .
گفتني است صف فروش بانك اقتصاد نوين با معامله بلوكي اين سهم جمع آوري شد . وضعيت كلي بازار رو به پايين و ضعيف مي باشد . دليل اصلي آن نيز افت سنتي بازار در ماه مبارك رمضان است .
به گزارش بورس نيوز ؛نماد شركت كشتيراني در روز جاري بازگشايي شد و سود اين شركت براي سال مالي گذشته 931 ريال پيش بيني شده است كه قبلاً نيز به اين مطلب اشاره شده بود اما برخلاف معامله نزديك به 6 ميليون سهمي در روز بازگشايي اين نماد ، به دليل جو منفي ايجاد شده در اثر خبر تحريم كشتيراني ، سهام اين شركت با افت قابل ملاحظه اي در بازار امروز رو به رو شد و در پايان بازار در نماد كشتيراني فعالان بازار در حال ورود سفارش فروش براي روز آينده كاري هستند به اين ترتيب اين نماد روز آينده را با نرخ كامل منفي 5150 ريال شروع خواهد كرد .
به گزارش بورس نيوز ؛مخابرات ايران درحالي كه معاملات امروز را در وضعيتي متعادل آغاز كرده بود ، با گذشت يك ساعت از شروع به كار با صف خريد مواجه شد كه حجم عرضه ها را خنثي كرد و لحظه به لحظه بر حجم آن افزوده شد و در نهايت به 27 ميليون صف خريد رسيد به اين ترتيب به نظر اهالي تالار دوران رشد تازه اي براي اين نماد با استحكام صف خريد آغاز شده است پيش بيني مي شود حجم صف خريد اين نماد در روز سه شنبه از 50 ميليون سهم عبور نمايد .
به گزارش بورس نيوز ؛در معاملات امروز 165 نماد مورد معامله قرار گرفت كه 68 نماد با افزايش قيمت و 81 نماد با كاهش قيمت مواجه شدند . همچنين نماد سرمايه گذاري بوعلي بيشترين دستور فروش را بخود اختصاص داد و در مقابل سرمايه گذاري غدير بيشترين دستور خريد را داشت.
